- REKLAMA -
9.6 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Konferencija Inovacije u turizmu na Zlatiboru

Konferencija Inovacije u turizmu na Zlatiboru

- REKLAMA -

Konferencija Inovacije u turizmu okupiće od 27.do 28. januara predstavnika turističke privrede, turističkih agencija, marketinga i ugostiteljstva u Inovacionom biznis centru na Zlatiboru.
Na početku skupa sadržajnom prezentacijom predstavljene su inovacije turističke ponude Zlatibora, budući planovi razvoja najposećenije srpske planine i pozicioniranje kao vodećeg regionalnog centra među planinskim destinacijama,  navode iz Turističke organizacije Zlatibor. Usledila su i druga korisna i zanimljiva izlaganja usmebrena na inovacije u oblasti ponude, objekata i načina usluživanja.

Foto: TO Zlatibor

Konferencija je okupila veliki broj turističkih poslenika iz Srbije i regiona. Prilikom toga su predočeni i primeri dobre prakse i iz inostranstva, predstavljeni odabrani inovativni projekti u Evropi. Posebna pažnja je posvećena temi koja se odnosi na obučavanju kadrova i pristupima upravljanja ljudskim resursima u cilju održavanja inovativne ponude. Rečeno je da predstavljanje primera dobre prakse i uspešnih projekata u razvoju pruža mogućnost za interaktivnu razmenu zaključaka, mišljenja i ideja.
Konferenciju Inovacije u turizmu organizuju Inovacioni biznis centar Zlatibor u saradnji sa opštinom Čajetina i Turističkom organizacijom Zlatibor.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
9.6 ° C
9.6 °
9.6 °
85 %
5.1kmh
100 %
Sub
11 °
Ned
12 °
Pon
7 °
Uto
1 °
Sre
2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime