- REKLAMA -
13.8 C
Užice
Početna Srbija i region Politika Koalicija Zeleno levi front i Narodni pokret Srbije: Sa novim ljudima za...

Koalicija Zeleno levi front i Narodni pokret Srbije: Sa novim ljudima za kvalitetniji život u Užicu

- REKLAMA -

Koalicija Zeleno levi front i Narodni pokret Srbije predala je večeras listu Biramo borbu, biramo Užice za lokalne izbore u Užicu, 2. juna. Nosioci ove izborne liste, koju su podržala 633 građanina svojim potpisima, su Jovanka Lučić i Bojan Mitrović.

Foto: M. H.

Prema rečima nosioca liste Jovanke Lučić (ZLF) ovu koaliciju čine aktivisti, nova lica u politici neopterećeni bilo kakvim balastom prošlosti koji su se okupili sa ciljem da doprinesu da se u našem gradu i državi živi daleko kvalitetnije.

Takođe želimo da damo doprinos povećanju participativnosti građana, većoj transparentnosti, razumnijem trošenju sredstava i stvaranju grada koji će da bude po meri svojih građana. Ciljano smo izabrali broj osam, poslednje mesto na glasačkom listiću, jer to ilustruje i našu realnu poziciju dakle što dalje od SNS-a, navela je Lučić.

Foto: M. H.

Foto: M. H.

Nosilac liste Bojan Mitrović (Narodni pokret Srbije) je naveo da su se Zeleno levi front i Narodni pokret Srbije skupili da izađu i promene vlast u gradu, da pokažu neke nove ljude i grad promene iz korena.

Želimo da pokažemo kako se organizuje grad i javna preduzeća, da damo šansu novim mladim ljudima.Takođe da omogućimo stručnim ljudima da dobiju šansu i da vode ovaj grad i učestvuju u njegovom razvoju i napretku, poručio je Mitrović.

Foto: M. H.

Koalicija  Zeleno levi front i Narodni pokret Srbije u ponedeljak, 13. maja u 12 časova ispred Gradske kuće organizuje akciju na kojoj će od gradskih čelnika zatražiti odgovore o svemu što se dešava sa požarom na deponiji Duboko i zagađenjem u gradu. Predstavnici koalicije pozivaju građane da im se pridruže na ovom skupu.

 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
13.8 ° C
13.8 °
13.8 °
99 %
0.6kmh
89 %
Pet
21 °
Sub
25 °
Ned
28 °
Pon
23 °
Uto
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime