- REKLAMA -
15 C
Užice
Početna Srbija i region Digitalizacija i E-uprava Klikom do informacije o isplativosti biznisa- nova aplikacija IBC Zlatibor

Klikom do informacije o isplativosti biznisa- nova aplikacija IBC Zlatibor

- Napravili smo novu aplikaciju procena biznis plana što značajano pospešuje razvoj novih ideja razvoja preduzetništva u našem okrugu, napomenuli iz IBC Zlatibor

- REKLAMA -

Inovacioni biznis centar Zlatibor je na svojoj web prezentaciji istakao specijalno kreiranu aplikaciju Procena Biznis plana, kako su naveli, usklađenu sa njihovom misijom unapređenja poslovne klime u Opštini Čajetina.

  • Jednostavnim klikom na prozor Procena Biznis plana na baneru web prezentacije otvara se formular koji je neophodan koji je sastavni deo konkursa pokretanje sopstvenog biznisa putem start up projekata. No, ovaj formular nije namenjen samo onima koji su se već odlučili za apliciranje na ovaj konkurs već i onima koji imaju ideju, i želju da je pretoče u biznis.  Popunjavanjem ovog formulara, mogu se dobiti i informacije o bruto i neto dobiti, koeficijentu ekonomičnosti, roku za povraćaj uloženih sredstava, čak i o visini poreza na dobit. Na ovaj način se mogu testirati različite ideje, ili opcije jedne iste ideje dok se ne dođe do optimalih parametara kao što su potrebna ulaganja da bi se dobio željeni rezultat, naveo je projeknti menadžer i koordinator događaja Stojan Vuković.

Aplikacija je dostupna sa sajtu IBC i, kako su napomenuli, pruža široku lepezu mogućnosti za veliki broj korisnika.

  • Ideja je, i da se što veći broj njih ohrabri da, uz pomoć novih saznanja, kao rezultat njenog korišćenja, pokrene svoje potencijale ka postizanju uspešnih poslovnih rezultata, poručili su iz IBC Zlatibor.
- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
15 ° C
15 °
15 °
96 %
1.3kmh
100 %
Pet
15 °
Sub
18 °
Ned
21 °
Pon
22 °
Uto
24 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime