- REKLAMA -
15.6 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Zlatibor/Čajetina Kancelarija za mlade Čajetina: Prijavi se i preuzmi omladinsku karticu

Kancelarija za mlade Čajetina: Prijavi se i preuzmi omladinsku karticu

- REKLAMA -

Omladinska kartica omogućava mladima od 16 do 30 godina niz pogodnosti. Opština Čajetina i Kancelarija za mlade Čajetina žele da da podstaknu mlade na aktivno i kvalitetno organizovanje slobodnog vremena, negovanje zdravih i bezbednih stilova života.

Opština Čajetina poziva sve institucije, ustanove, preduzeća iz oblasti edukacije, kulture, sporta, knjižare, restorane, šoping centre, auto škole, drogerije, zdravstvene institucije, turističke organizacije, i druge da učestvuju u pružanju usluga sa posebnim pogodnostima za mlade na teritoriji opštine Čajetina.

Omladinska kartica omogućava mladima pogodnosti za korišćenje određenih usluga kao što su stomatološki i oftamološki pregledi, popusti za karte za zatvoren bazen, korišćenje kuglane, terena za odbojku na pesku, za teretane i fitnes centre, kafiće, kurseve stranih jezika, kupovinu knjiga, obuke za kozmetičare, za turističke i vodičke ture, posete muzeju, kupovinu odevnih predmeta i drugo. Svrha omladinskih kartica jeste da, na neki način, mladima pruži mogućnost uštede u budžetu, poručuju iz Kancelarije za mlade.

Prijava i zahtev za karticu mogu biti predati na pisarnici opštine Čajetina, u ulici Aleksandra Karađorđevića 34, radnim danima u periodu od 8 do 15 časova ili skenirane poslati na imejl cajetinaomladinskiklub@gmail.com

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
15.6 ° C
15.6 °
15.6 °
94 %
1.1kmh
74 %
Pon
24 °
Uto
24 °
Sre
20 °
Čet
18 °
Pet
21 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime