- REKLAMA -
-3.7 C
Užice
Početna Srbija i region Politika Jovanović: Osposobiti vojni aerodrom Dubinje kod Sjenice

Jovanović: Osposobiti vojni aerodrom Dubinje kod Sjenice

- REKLAMA -

Kandidat za predsednika Republike Srbije ispred srpske koalicije NADA koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana, Miloš Jovanović, posetio je Sjenicu i u razgovoru sa građanima i predsednikom opštine Munibom Mujagićem istakao da je za taj kraj i opštinu Sjenica važno da vojni aerodrom Dubinje bude stavljen u funkciju.

–  Dubinje je alternativni vojni aerodrom koji je bombardovan 1999. godine. Za Sjenicu bi bilo važno ekonomski i geopolitički da se stavi u funkciju, jer bi naše vojno prisustvo u ovom delu zemlje bilo itekako značajno. Pored toga, bilo bi ekonomski dobro da dođe u Sjenicu 400-500 ljudi koji bi sa svojim platama pospešili ekonomski život i ekonomski razvoj ovog kraja, istakao je kandidat za predsednika Srbije koalicije NADA Jovanović.

Foto NADA

On je rekao da je za koaliciju NADA važan svaki građanin zemlje, koje god da je vere ili nacionalnosti.

–  Srbija mora ravnomerno da se razvija, ne može Beograd da bude sve i svja u ovoj zemlji. Zato je potrebna decentralizacija i veća ovlašćenja lokalnim samoupravama jer oni najbolje znaju šta je najpotrebnije u njihovim mestima, rekao je Miloš Jovanović.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
-3.7 ° C
-3.7 °
-3.7 °
91 %
2.3kmh
17 %
Čet
5 °
Pet
2 °
Sub
1 °
Ned
-0 °
Pon
-1 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime