- REKLAMA -
17.1 C
Užice
Početna Slobodno vreme Zdravlje Ja na prvom mestu; Zajedno pobeđujemo!(AUDIO)

Ja na prvom mestu; Zajedno pobeđujemo!(AUDIO)

- REKLAMA -

 


Zajedno prepoznajemo, zajedno se borimo, zajedno pobeđujemo, poručile su žene obolele i izlečene od raka dojke i JP Gold gondola sa vrha zlatiborskog Tornika u Međunarodnom mesecu borbe protiv te bolesti.

Akcija Ružičasti oktobar na zlatiborskoj gondoli: besplatna vožnja panoramskom žičarom, antistres i relaks tretmani na poslednjoj stanici na Torniku, čas joge na međustanici kod Ribničkog jezera

JP Gold gondola ugostilo je sredinom oktobra žene okupljenje u užičkom Savetovalištu Jefimija i u Srpskom forumu protiv raka dojke Evropa Dona Srbija, poslednjeg vikenda oktobra i udruženje Žena uz ženu.

  • Aktivnosti na svežem planinskom vazduhu su jedan od najboljih načina da se telo i psiha regenerišu, a trasa gondole je idealna lokacija da se, uz druženje i zabavu, uvedu nove zdrave navike kojima se održava ravnoteža u svakodnevici, napomenuli su iz JP Gold gondola Zlatibor.

Kao društveno – odgovorno preduzeće, prema navodima direktorke Bojane Božanić, JP Gold gondola tom akcijom želi da skrene pažnju javnosti na važnost podrške zajednice ženama koje se bore sa rakom dojke.

  • Zajedno možemo da odemo korak dalje i u brizi i preventivi bolesti. Zdravi stilovi života sigurno doprinose umnogome, poručila je Božanić najavljujući da će Ružičasti oktobar na zlatiborskoj gondoli postati tradicija.

 

Foto screenshot / Kretanje broja prijava novoobolelih od raka na teritoriji Zlatiborskog okruga, poslatih u Registar za rak/izvor: Analiza zdravstvenog stanja stanovništva na području Zlatiborskog okruga 2022. godine

Osvestile važne stvari; na Ekoterapiji na trasi gondole

- Advertisement -
J.P.
Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. U timu Radio Lune i RAM mreže od 2013. godine.
- REKLAMA -
Užice
clear sky
17.1 ° C
17.1 °
17.1 °
93 %
1.4kmh
0 %
Pon
30 °
Uto
30 °
Sre
22 °
Čet
26 °
Pet
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime