- REKLAMA -
24.2 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Ivana Parlić GrO NS: Zloupotreba dece

Ivana Parlić GrO NS: Zloupotreba dece

- REKLAMA -

“Poseta Aleksandara Vučića Užicu, predsednika Srpske napredne stranke koji zloupotrebljava ovlašćenja Predsednika Republike, potvrdila je da je upravo njegov režim najveća opasnost za decu Srbije”, navodi se izmedju ostalog u saopštenju GrO NS Užica.  “Osim što žive u zemlji u kojoj ne postoje institucije i koju je premrežila mafijaška hobotnica organizovana iz samog vrha vlasti, oni žive u zemlji gde se deca grubo zloupotrebljavaju u svrhu promocije jednoumlja i primitivnog podaništva”, istakla je predseednica odbor Ivana Parlić.

“Danas su  deca iz užičkih sportskih klubova dovedena da budu deo scenografije za posetu Aleksandra Vučića, koji je, u okviru svoje neprekidne kamapanje, u Užicu otvorio sportsku halu.

Ova deca ne znaju da su na taj način zloupotrebljena i ne znaju da su i njihovi roditelji pogrešili što su tu zloupotrebu dozvolili. Ona, takođe ne znaju da su mnogi njihovi nastavnici, takođe, ucenjeni, a mnogi i angažovani da kao botovi na društvenim mrežama zaglupljuju građane Srbije, kao bitna potpora kriminalnom režimu.

Deca, takođe, ne znaju da je najvažnija lekcija koju treba da nauče lekcija o slobodi i dostojanstvu. Režim se trudi da tu lekciju nikad ne nauče. U tu svrhu, njihove babe i dede hipnotiše sa nacionalnih frekvencija, roditelje ucenjuje poslom, a za nastavnike postavlja partijske poslušnike. Njihovi sportski uzori, prepoznatljivi užički sportisti stali su u red da se “poklone” Predsedniku jer je  u 21. veku jedan grad od 70.000 stanovnika dobio sportsku halu.

Predsednik im je za uzvrat uzeo slobodne izbore, nezavisno sudstvo, nezavisno tužilaštvo, nezavisne medije, zagadio im je javni prostor, uzurpirao budžet i uveo korupciju kao jedini model funkcionisanja sistema. Dok se deca, nastavnici i sportisti  slikaju u Užicu sa Vučićem, njegovi strani partneri, a u stvari okupatori Srbije, uništavaju svaki njen deo.

Deca to ne znaju. Roditelji pristaju. Nasatvnici “moraju”.

Zato su deca najveća žrtva ovog režima, navodi se u saopštenju GrO NS Užice posle posete predsednika Vučića.

 

Ivana Parlić Predsednica gradskog odbora Narodne stranke Užice

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
24.2 ° C
24.2 °
24.2 °
67 %
0.7kmh
57 %
Pon
29 °
Uto
30 °
Sre
24 °
Čet
26 °
Pet
26 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime