- REKLAMA -
-3.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Imaju Plan za dan posle, uskoro i odluku o izlasku na izbore...

Imaju Plan za dan posle, uskoro i odluku o izlasku na izbore (AUDIO/FOTO)

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, zamenik predsednika SSP Borko Stefanović i potpredsednici Marinika Tepić i Dejan Bulatović su posetili danas Užice kako bi građanima predočili Plan za dan posle i sa njima razgovarali o najvećim problemima.  Dobrodošlicu im je poželeo predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Užice Aleksandar Veselinović

- REKLAMA -

Postoji ozbiljno jedinstvo među onima koji su zaista odlučni da se ovaj sistem i vlast promene, što će se više pokazati u narednih šest meseci, izjavio je u Užicu predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

On je rekao da će ubrzo nakon glavnog odbora Demokratske stranke predočiti javnosti odluku o eventualnom izlasku na izbore sledeće godine. Prema rečima Đilasa, saopštiće je zajedno opozicione stranke koje intezivno sarađuju.

–  Tu mislim na Demokratsku stranku, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret i na Narodnu stranku, naveo je Đilas dodavši da veruje da je pobeda na izborima moguća saradnjom sa nestranačkim ličnostima koji podržavaju promenu u zemlji.

Navodeći primere, Đilas je rekao da su građani Srbije svedoci potpunog raspada države, svakodnevnih kriminalnih afera i radnji.

Đilas je naglasio da je realno da je ceo državnih vrh direktno spojen sa kriminalom.

– U narednih šest meseci ćemo još intenzivirati našu borbu i verujem da ćemo za šest meseci napokon zatvoriti ovo strašno poglavlje u istoriji Srbije, a onda će svi oni koji su to radili, koji su pljačkali, maltretirali sugrađane da moraju da glasaju za Srpsku naprednu stranku da ne bi ostali bez posla, za to odgovarati. Ja vam to ne obećavam, ja vam to garantujem, poručio je Dragan Đilas u Užicu.

Prema navodima Đilasa, u Srbiji danas više niko ni u šta ne veruje, a posebno je, kako je dodao, strašan problem to što je narod izgubio poverenje u svoju državu.

Da počnemo napokon da živimo dobro u ovoj zemlji, naveo je Đilas težnju stranačkog Plana za dan posle.

Među najvažnjijim planovima je izdvojio borbu protiv korupcije javnih funkcionera, izborom specijalnog tužioca, te usvajanje i primenu Zakona o poreklu imovine.

–  Da donesemo pravdu u Srbiju, da oni koji su krali završe u zatvoru, da se usvoje zakoni koje su moje kolege Borko Stefanović i Marinika Tepić napisali, da svaki onaj koji je bio na funkciji odgovara za to što je radio. Da utvrdimo, počevši od mene, kako je ko šta stekao, kako živi i na koji način finansira svoj život, a što građani mogu da vide da je daleko iznad onoga što bi mogli platama da ostvare… Da povećamo plate odmah, uložimo u poljoprivredu kao najvažniju stvar koja treba da digne Srbiju, navodio je Đilas kao šanse za razvoj Srbije.


Gradski odbor Stranke Slobode i Pravde formiran je u Užicu 8. oktobra.

–  Za predsednika Gradskog odbora izabran je Aleksandar Veselinović, istaknuti užički advokat, potpredsednica GO je Vesna Blagojević pedagog, a predsednica Izvršnog odbora je Katarina Mićunović, menadžer prodaje, saopštili su iz GO SSP Užice.


- Advertisement -
J.P.
Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. U timu Radio Lune i RAM mreže od 2013. godine.
- REKLAMA -
Užice
few clouds
-3.7 ° C
-3.7 °
-3.7 °
91 %
2.3kmh
17 %
Čet
5 °
Pet
2 °
Sub
1 °
Ned
-0 °
Pon
-1 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime