- REKLAMA -
-5.5 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Gradski odbor SPS-a obeležio rođendan(FOTO,AUDIO)

Gradski odbor SPS-a obeležio rođendan(FOTO,AUDIO)

- REKLAMA -

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Užicu je obeležio 29 godina od osnivanja stranke. Predsednik Gradskog odbora i član Predsedništva SPS-a Neđo Jovanović je rekao  da partija ima pravo da sagleda svoju prošlost ali da ne ostane u prošlosti.

-Vezivanje za prošlost ne otvara vrata budućnosti. Obaveza svih nas bez obzira na političku opredeljenost je da građani Užica žive bolje i kvalitetnije. Socijalistička partija Srbije je uvek spremna da se uhvati u koštac sa svim izazovima i iskušenjima koje sa sobom donosi novo doba i da u skladu s tim deluje bez bilo kakve demagogije, rekao je Jovanović.

On je izrazio nadu da će Užice nastaviti investicioni preporod i da će privući mlade ljude da u Užicu steknu afirmaciju.

Jovanović je rekao da su sa svim koalicionim partnerima imali jednu korektnu saradnju i dodao da će politička korektnost biti u onakva kakvu koalicioni partneri zaslužuju.

Nedjo Jovanović

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković je poželeo da SPS-u bude još dugo rade i učestvuju u vladajućim koalicijama u državi i našem gradu. On je izrazio zadovoljstvo što je sve više mladih u gradskim odborima koalicionih stranaka.

-Vi iz SPS-a činite mnogo da uključujete mlade članove u rukovodeće sastave što i mi iz SNS-a radimo. Nadamo se da će stranke učiniti sve da građani Užica žive što bolje.

Tihomir Petković

Svečanosti obeležavanja godišnjice od osnivanja SPS-a prisustvovali su predstavnici koalicionih stranaka sa kojima  socijalisti čine  vladajuću većinu u gradskoj vlasti, stranaka opozicije, javnog i kulturnog života Užica, privrede i udruženja građana.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light snow
-5.5 ° C
-5.5 °
-5.5 °
90 %
4.7kmh
97 %
Ned
-4 °
Pon
-4 °
Uto
-3 °
Sre
-3 °
Čet
-2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

1123 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime