- REKLAMA -
20 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Grad Užice: Đetinja obojena šamponom za pranje automobila, počinilac otkriven

Grad Užice: Đetinja obojena šamponom za pranje automobila, počinilac otkriven

- REKLAMA -

Reka Đetinja je danas u popodnevnim satima bila zelene boje, a nakon izlaska na teren Komunalne milicije, Ekološke inspekcije grada Užica i republičkog ekološkog inspektora, brzom intervencijom otkriveno je da je počinilac preduzetnička radnja koja se bavi prozvodnjom šampona za pranje automobila, kako prenosi sajt Grada Užica.

Kako je navedeno na sajtu Grada Užica, kako je izjavio vlasnik radnje, šampon se pravi na biljnoj bazi, a do izlivanja u Jaz na Međaju došlo je prilikom pranja prostorija u kojima se odvija proizvodnja.

Prema počiniocu će, u okviru nadležnosti Komunalne milicije i Ekološe inspekcije grada, biti izrečena kazna i pokrenut prekršajni postupak, a republički ekološki inspektor će u okviru svojih nadležnosti izvršiti nadzor, radi preciznog utvrđivanja materija koje se koriste u proizvodnji i preduzeti mere u skladu sa zakonom, prenosi portal Grada Užica.

Grad Užice najoštrije osuđuje neodgovorno ponašanje koje je opravdano uznemirilo građane, bez obzira, što nije bilo posledica po riblji fond u reci Đetinji, navodi se na sajtu.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
20 ° C
20 °
20 °
59 %
1.5kmh
5 %
Uto
35 °
Sre
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime