- REKLAMA -
25.9 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Gde u Užicu upisati kurs engleskog i nemačkog jezika?

Gde u Užicu upisati kurs engleskog i nemačkog jezika?

- REKLAMA -

Slobodno možemo reći da se poznavanje makar jednog stranog jezika u današnje vreme smatra ne samo poželjnim, nego i vrlo bitnim za napredovanje u poslu, ali i za lični život. Dobro je svima poznato, koji su konkurisali za različita radna mesta da se među zahtevima gotovo uvek nalazi i poznavanje makar engleskog jezika. Ako kompanija sarađuje na primer sa Nemačkom, onda će biti iznet zahtev da kandidat ima i određeni nivo znanja nemačkog jezika.

Svakako da mnogi strahuju od pohađanja kurseva stranih jezika, jer smatraju da neće moći da ih savladaju u određenom uzrastu. Ali im je tada na raspolaganju Škola stranih jezika Akademije Oxford Užice, koja nastavu usklađuje sa nivoom znanja svakog polaznika, a istovremeno uz visok kvalitet edukacija, nudi i povoljne cene i druge benefite.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle

Kada je reč o organizaciji nastave, moramo odmah pomenuti da se kako kursevi nemačkog jezika, tako isto i engleskog i svih ostalih u Školi stranih jezika Akademije Oxford Užice organizuju uz poštovanje pravila, koja podrazumeva takozvani CEFR (The Common European framework for languages). A predviđeno je pravilima Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike da se svi kursevi organizuju na jednom od šest nivoa, koliko ih je tim standardom definisano.

Zapravo se radi o osnovnim nivoima, koje nose oznaku A 1 i A 2, s tim što se A 2 karakteriše kao bivši početni, dok je A 1 nivo namenjen isključivo osobama koje nisu imale prilike da se upoznaju sa konkretnim jezikom.

Ako neko želi da unapredi svoje znanje, onda kurs engleskog jezika treba da pohađaju na nivou B 1 ili B 2, koji su niži i viši srednji nivo, odnosno na nivou C 1 ili C 2, što su niži i viši napredni nivoi znanja.

Naravno da se najpre od svakog zainteresovanog zahteva da ili uradi test provere nivoa znanja ili da donese relevantan dokaz o tome na kom nivou je pre toga pohađao neki kurs tog jezika i stekao određeni nivo znanja, prema pomenutom jezičkom okviru.

Pored toga je dobro napomenuti i da Škola stranih jezika Akademije Oxford Užice svima koji pohađaju kurs nemačkog jezika ili engleskog, odnosno svakog drugog stranog jezika, nudi mogućnost i da jedan online kurs interesantne tematike pohađaju potpuno besplatno.

A što se tiče tema gratis online besplatnih kurseva, slobodni smo da kažemo da su one prilagođene interesovanjima svih polaznika, te da su vrlo raznolike.

Tako zainteresovani imaju mogućnost da se upoznaju sa organizacijom učenja, kao i sa veštinama prezentovanja i sa tehnikama pamćenja. Uz to je u ponudi i potpuno besplatni online kurs za brzo čitanje, ali i za kreativno pisanje.

Trenutno aktuelnom ponudom Škole stranih jezika Akademije Oxford Užice su obuhvaćeni i besplatni online kursevi za upravljanje vremenom i za mape uma, kao i za poslovnu komunikaciju. Pred svakoga ko bude pohađao kurs engleskog jezika ili nemačkog, kao i svakog drugog je stavljena mogućnost da potpuno besplatno pohađa i online kurs pisanja za web ili blog, a i besplatna online obuka kreativnog pisanja za decu se nalazi u ponudi besplatnih online kurseva ove škole.

Kursevi nemačkog i engleskog jezika za decu

Da ne bi bili zapostavljeni najmlađi polaznici, Škola stranih jezika Akademije Oxford Užice u ponudi ima i edukacije isključivo njima namenjene.

Svako ko bude odlučio da pohađa kurs engleskog jezika za decu će biti u prilici da usvoji znanja predviđena nastavnim programom i to na način koji je u potpunosti prilagođen potrebama polaznika tog uzrasta. A to znači da predavači, iza kojih se nalazi više godina relevantnog iskustva u radu sa decom u tom slučaju maksimalno prilagođavaju princip organizacije časova potrebama dece tog uzrasta, jer će im tako pomoći da na najjednostavniji mogući način usvoje svo gradivo, koje je predviđeno aktuelnim programom.

Svakako je dobro pomenuti i to da svako ko bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu posle toga ima mogućnost da nastavi edukaciju, a kroz pohađanje specijalizovanih obuka za polaznike starijeg uzrasta.

Upis na kurs engleskog i nemačkog jezika

Od svakoga ko je zainteresovan da pohađa kurs nemačkog ili engleskog jezika, odnosno bilo kog drugog se zahteva da ispoštuje pravilo i da izvrši prijavljivanje, odnosno da se zvanično upiše.

Da napomenemo odmah da se Škola stranih jezika Akademije Oxford Užice nalazi na adresi Druge Proleterske broj 15 i da je otvorena radnim danima između 08 i 19 h, odnosno subotom od 09 do 14 h, tako da prijavljivanje zainteresovani mogu upravo u prostorijama škole u tom periodu da izvrše.

Isto tako imaju pravo i da na mail adresu uzice@akademijaoxford.com pošalju osnovne podatke o sebi, a koji će uključivati ime i prezime, datum rođenja i svakako broj telefona.

U toku radnog vremena škole, zainteresovani prijavu mogu da izvrše i na jedan od brojeva telefona 031 525 141 ili 060 40 60 585.

Za sada je planirano da kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle i za decu, ali i svih ostalih jezika budu organizovani u prostorijama ove škole. Podrazumeva se da se sve zakonom propisane mere donete usled pandemije korona virusa tokom organizacije nastave u potpunosti poštuju. Isto tako je predviđeno da ukoliko dođe do poboljšanja epidemiološke situacije i donošenja bilo kakvih novih mera u vezi sa time, ova škola može organizovati nastavu na drugačiji način, a o čemu će biti obavešten svaki polaznik pojedinačno.

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
25.9 ° C
27.4 °
25.9 °
50 %
5.1kmh
0 %
Uto
26 °
Sre
35 °
Čet
34 °
Pet
26 °
Sub
31 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime