- REKLAMA -
14.4 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Država sufinansira izgradnju višenamenskog parka u Prijepolju

Država sufinansira izgradnju višenamenskog parka u Prijepolju

- REKLAMA -

Ministarstvo za ravnomerni regionalni razvoj sufinansiraće sa 42 miliona dinara izgradnju višenamenskog parka kompleksu zgrada Stadion u Prijepolju za šta su ugovor potpisali predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić i ministar bez portfelja zadužen za ravnomerni regionalni razvoj, Edin Đerlek.

U okviru parka biće izgrađeno dečje igralište, kutak za penzionere, sportski tereni, parking mesta kao i zelene površe.

Ukupna vrednost projekta je 64 miliona dinara. Ugovorom, koji su predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić i ministar Edin Đerlek potpisali predviđeno je da država ovaj projekat sufinansira sa 42 miliona dinara što je 80 posto od ukupnog iznosa, dok će ostatak sredstava obezbediti lokalna samouprava.

Nakon dobijanja sredstava, biće raspisan tender za izbor izvođača, tako da će novi višenamenski park u kompleksu “Stadion”, na zadovoljstvo oko 1100 građana koji tu žive, biti gotov već u oktobru – kazao je predsednik opštine Prijepolje, Drago Popadić.

Ministarstvo bez portfelja zaduženo za ravnomerni regionalni razvoj je do sada podržalo opštinu Prijepolje sa 18,43 miliona dinara.

- Advertisement -
IZVORPPMedia
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
14.4 ° C
14.4 °
14.4 °
98 %
0.5kmh
100 %
Pon
22 °
Uto
24 °
Sre
20 °
Čet
18 °
Pet
21 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime