- REKLAMA -
11.6 C
Užice
Početna UEko Do 5. juna o zadovoljstvu komunalnom uslugom

Do 5. juna o zadovoljstvu komunalnom uslugom

- REKLAMA -

Zadovoljstvo građana uslugom upravljanja komunalnim otpadom na teritoriji grada Užica ispitivaće do 5. juna Grad Užice i JKP Bioktoš, kako su naveli, sa namerom da unaprede kvalitet usluge i komunikaciju između građana i komunalnog javnog preduzeća.

Oni su pozvali građane da do 5. juna preuzmu i popune upitnik na naplatnom mestu sistema objedinjene naplate (SON), na portirnici Gradske uprave Užice i u prostorijama Gradske opštine Sevojno.

  • Upitnik možete popuniti i elektronskim putem na zvaničnim internet stranicama Grada Užica, Gradske opštine Sevojno, JKP Bioktoš i JP Duboko, na društvenim mrežama ili direktno na link https://forms.gle/cDMqShvrDczVrGNF8, dodali su iz užičkog Bioktoša koji planira i terensko ispitivanje u istom periodu.

Ispitivanje sprovode u okviru projekta Održive i inkluzivne usluge na lokalnom nivou kojeg finansira Vlada Švedske i sprovodi Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO) uz stratešku podršku Švedske asocijacije lokalnih vlasti i regiona (SALAR).

Podsetimo, susedna Opština Čajetina od 2020. godine, ispituje zadovoljstvo korisnika komunalnih usluga više javnih preduzeća sarađujući sa Stalnom konferencijom gradova i opština, uz finansijsku podršku Vlade Švedske posredstvom programa Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
scattered clouds
11.6 ° C
11.6 °
11.6 °
94 %
0.7kmh
31 %
Uto
20 °
Sre
18 °
Čet
20 °
Pet
22 °
Sub
21 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime