- REKLAMA -
6 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Djurić: Privodi se kraju asfaltiranje ulica na području opštine Čajetina

Djurić: Privodi se kraju asfaltiranje ulica na području opštine Čajetina

- REKLAMA -

Asfaltiranje ulica na području Čajetine planirano u ovoj godini se privodi kraju, kao i drugi projekti uredjenja centra Zlatibora, rekao je predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Djurić. 

U toku su radovi na ozelenjavanju površina, postavljanju urbanog mobilijara na Кraljevom trgu i po obodnim ulicama, rekonstrukciji ali i asfaltiranju saobraćajnica medju kojima je i ulica izmedju pošte i ambulante na Zlatiboru, koje je obišao Djurić.
U centru Zlatibora završeno je i asfaltiranje ulice koja vodi od hotela “Olimp” do restorana “Jezero”, a pri kraju je uredjenje, ozelenjavanje, sadnja cveća i postavljanje klupa u sportskom parku.

Djurić je rekao da je pripremljen predlog budžeta Čajetine za 2021. godinu i objavljen na sajtu Opštine, kako bi gradjani mogli da daju svoje predloge i sugestije. 

“Planirano je da sednica Skupštine opštine na kojoj će se raspravljati o predlogu budžeta bude 10. decembra, a prema prvim procenama budžet će biti otprilike na ovogodišnjem nivou”, kazao je  Djurić.

Dodao je da su prihodi ovogodišnjeg budžeta veći nego što su predvidjeni rebalansom i da se nada da će takva situacija biti i sledeće godine jer su planirane krupne investicije, kao što su izgradnja vodovoda Sušičko vrelo, rekonstrukcija fabrike vode u Ribnici, izgradnja rezervoara na Zlatiboru, izgradnja i rekonstrukcija puteva i ulica, nabavka i izgradnja fontane na jezeru.

“Nadam se da ćemo već na proleće ili do početka letnje turističke sezone završiti sve te radove i da će Zlatibor zasijati u jednom novom i lepšem svetlu”, rekao je Djurić.

 

Izvor Beta

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
6 ° C
6 °
6 °
56 %
6.2kmh
0 %
Ned
9 °
Pon
6 °
Uto
0 °
Sre
1 °
Čet
2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Najčitanije

Slične vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime