- REKLAMA -
20 C
Užice
Početna Srbija i region Đurđević Stamenkovski: Odbrana nacionalnih interesa, pa i po cenu saradnje s vlašću

Đurđević Stamenkovski: Odbrana nacionalnih interesa, pa i po cenu saradnje s vlašću

- REKLAMA -

Predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski ocenila je danas da identitet te stranke definiše odbrana nacionalnih interesa, makar to značilo i određenu saradnju sa vlastima na lokalnom ili višem nivou.

U intervjuu za list Alo ona je navela da saradnja sa vlašću u određenim opštinama jeste rezultat želje Zavetnika da utiču na rešavanje lokalne problematike.

  • “Naši lokalni odbori imaju opoziciono iskustvo, znaju gde leže problemi i razlozi nezadovoljstva i, kao takvi, mogu pomoći u rešavanju svega što se tiče logističkih potreba, opštinske administracije, komunalija, saobraćaja i lokalne privrede”, rekla je Đurđević Stamenkovski.

Ona je navela da su njen rad i angažman i pre i tokom parlamentarnog statusa bili usmereni na odbranu nacionalnog identiteta i teritorijalnog integriteta.

  • “Bez obzira na budući status i poziciju delovanja, planiram da nastavim u tom smeru. Svakako da bi konkretan resorni angažman omogućio podizanje ove politike na viši nivo, ali zvaničnih razgovora još nije bilo. Nikada nisam trčala za funkcijama, ali ni bežala od odgovornosti”, istakla je predsednica Zavetnika.
- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
20 ° C
20 °
20 °
59 %
1.5kmh
5 %
Uto
35 °
Sre
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime