- REKLAMA -
18.8 C
Užice
Početna #EUzaTEBE Dijalog Beograda i Prištine - Sledeći sastanak na najvišem nivou u subotu...

Dijalog Beograda i Prištine – Sledeći sastanak na najvišem nivou u subotu 18. marta u Ohridu

- REKLAMA -

U subotu, 18. marta, visoki predstavnik i potpredsednik Evropske komisije Žozep Borelj organizovaće sastanak na najvišem nivou u okviru Dijaloga Beograda i Prištine u Ohridu, Severna Makedonija.

Učešće su potvrdili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti.

Visoki predstavnik Borelj i specijalni predstavnik EU Miroslav Lajčak održaće odvojene sastanke sa liderima, nakon čega će uslediti zajednički trilateralni sastanak. Sastanak će biti usredsređen na finalizaciju Aneksa za implementaciju Sporazuma EU o putu normalizacije odnosa između Kosova i Srbije.

Za medije zainteresovane da prate događaj na terenu, potrebno je poslati e-mail za registraciju na adrese: patrick.schmelzer@eeas.europa.eu i tanja.HADZI-MIHAILOVIC@eeas.europa.eu do 14. marta, 16:00, sa sledećim informacijama :

Puno ime, medij, pozicija (urednik, novinar, dopisnik, snimatelj, fotograf, drugo), država, broj lične karte ili pasoša, e-mail, kontakt telefon, automobilske tablice vozila kojim će se stići na mesto događaja ako se koristi vozilo.

Više informacija o medijskim aranžmanima biće dostavljeno registrovanim medijima kada se približi datum održavanja sastanka.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
heavy intensity rain
18.8 ° C
18.8 °
18.8 °
69 %
0.9kmh
100 %
Sub
19 °
Ned
17 °
Pon
16 °
Uto
23 °
Sre
22 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime