- REKLAMA -
4.1 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Dečja nedelja u Dušanu Jerkoviću(FOTO)

Dečja nedelja u Dušanu Jerkoviću(FOTO)

- REKLAMA -

U Osnovnoj školi Dušan Jerković je obeležena Dečja nedelja sadržajima pod sloganom  Dete je dete da ga volite i razumete.

–  Otvaranje Dečje nedelje posvećeno je upoznavanjem učenika sa Bukvarom dečjih prava, Ljubivoja Ršumovića. To je istovremeno bila prilika da se ukaže na potrebu ozbiljnog rada na poboljšanju položaja dece i unapređenju poštovanja prava deteta. Učenici I2 su sa oduševljenjem izrađivali panoe i učestvovali u sportskim, kulturnim i zabavnim aktivnostima. Dečje stvaralaštvo krunisali smo izložbom likovnih radova koja je osvežila školsku likovnu postavku bogatstvom mašte i radosti stvaranja, navela je profesorka razredne nastave Danka Jovanović.

Foto izvor Danka Jovanović

Foto izvor Danka Jovanović

Istakla je da deci ne treba da bude posvećena samo prva nedelja oktobra.

–  Već moramo zajedno svakoga dana raditi na tome da obezbedimo bolje uslove za rast, razvoj i sigurnu budućnost dece, poručila je profesorka razredne nastave u OŠ Dušan Jeković.


Radionica u Dnevnom boravku

Dete je dete da ga volite i razumete (Foto izvor Grad Užice)

Dečija nedelja je obeležena i u Dnevnom boravku za decu i mlade sa smetnjama u razvoju u Užicu. Oni su izrađivali trake sa suncokretima koje simbolično označavaju da osoba koja ih nosi ima teškoće u razvoju.

Sa radionice su uputili poruku da je u redu biti drugačiji i da je jednakost svih u tome što smo različiti, preneli su iz Grada Užica. 


- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
mist
4.1 ° C
4.3 °
-1.7 °
89 %
1.5kmh
39 %
Sre
12 °
Čet
14 °
Pet
16 °
Sub
18 °
Ned
15 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime