- REKLAMA -
0.5 C
Užice
Početna Slobodno vreme Zdravlje Daj pedalu raku u Užicu

Daj pedalu raku u Užicu

- REKLAMA -

Povodom obeležavanja međunarodnog  Meseca borbe protiv raka dojke, Savetovalište za žene obolele od raka dojke Jefimija i grad Užice, tradicionalno 8. godinu za redom, u subotu, 1.oktobra 2022. godine, sa početkom u 11.00 časova, ispred restorana Plaža,  organizuje podršku kampanji Daj pedalu raku.

Događaj će biti realizovan u 30 gradova Srbije, Slovenije i Hrvatske. Biće sproveden kroz  šetnju od gradske plaže do velikog parka. Na kraju događaja u velikom parku, biće pušteni roze baloni u nebo, za sve žene koje nisu uspele da se izbore sa ovom bolešću.

Foto: Ženski centar Milica

Kampanja se organizuje u saradnji sa  Ženskim centrom Milica, a pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja RS, Ministarstva omladine i sporta RS, i podrškom Instituta za javno zdravlje Dr Milan Jovanović Batut.

Ovaj skup se organizuje kao nastavak ranijih aktivnosti i pod  pokroviteljstvom  Grada jer  je  pre pet godina Grad potpisao Memorandum o saradnji sa organizatorima manifestacije – Ženskim centrom Milica.  Događaj je uvršten i u kalendar proslave Dana grada Užica  za 2022. godinu.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
0.5 ° C
0.5 °
0.5 °
91 %
1.3kmh
51 %
Uto
4 °
Sre
3 °
Čet
3 °
Pet
5 °
Sub
4 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime