- REKLAMA -
7 C
Užice
Početna Naslovna Čigota flash: Čigota d.o.o turistička agencija obeležava 10 godina uspešnog rada

Čigota flash: Čigota d.o.o turistička agencija obeležava 10 godina uspešnog rada

- REKLAMA -

Čigota  d.o.o. Beograd je turistička agencija, ove godine obeležava jubililej 10 godina uspešnog rada. Maja Vermezović, direktor agencije za Čigota flash govori o aktivnostima, mogućnostima i radu ovog preduzeća. 

Maja Vermezović, direktor turističke agencije Čigota d.o.o

Čigota d.o.o. je osnovana 23. decembra 1999. godine, tako da je ovo godina jubileja za Čigotu d.o.o koja se  nalazi u srcu Beograda, na Vračaru, u blizini hrama Svetog Save, u ulici Svetog Save 43. Sastavljena je iz dve celine, turistička agencija Čigota koja se nalazi u Beogradu i prodavnica Čigota shop u okviru specijalne bolnice Čigota na Zlatiboru.

Želja je da se svim Čigotinim starim i novim gostima omogući da na što lakši i brži način dobiju informacije , da rezervišu smeštaj i otputuju na Zlatibor ili druge destinacije u zemlji inostranstvu, kaže Maja Vermezović.

Čigota je prepoznata i kao agencija lider za zdravstveni turizam s obzirom na to da se bavi prodajom kapaciteta na Zlatiboru u specijalnoj bolnici Čigota, ali i mnogim banjama u zemlji I inostranstvu, poput Vrnjačke banje, Banje Koviljače, Banja Selters Mladenovac, Sokobanja i druge.

Ono što je posebno u oblasti zdravstvenog i banjskog turizma to su banje u Sloveniji.

Prevashodna delatnost agencije je turizam. Čigota je turistička agencija pa shodno tome organizuje pojedinačne i grupne boravke u Čigotinom hotelu na Zlatiboru. U ponudi Čigota hotela je polupansion, Čigota program za mršavljenje, čigotica program za decu uzrasta od 12 do 18 godina, program za penzionere na bazi medicinskih aranžmana.

Uspešno organizujemo seminare, kongrese, tim-bildinge, imamo saradnju sa velikim vodećim kompanijama u Srbiji koji svoje radnike šalju na zdravstveno rekreativni odmor na Zlatibor. Sarađujemo I ostalim hotelima na Zlatiboru a i širom Srbije, tako da se napomene to je da i preko turističke agencije Čigota može se ostvariti boravak u bilo koju destinaciju zemlji uz upotrebu vaučera Ministarstvo trgovine turizma i telekomunikacija. U saradnji sa mnogim turističkim agencijama u Srbiji, korisnici Čigote mogu rezervisati aranžmane i avio karte za ceo svet.

Ovog leta svakako su aktuelni aranžmani za Grčku, Tursku, Egipat, Tunis i brojne druge destinacije u svetu.

Jedinica Čigote d.o.o je poslovna jedinica je Čigota Shop prodavnica koja se nalazi u okviru hotela Čigota na Zlatiboru čigota proizvoda od kozmetike čaja, vode može se kupiti Čigota kuvar u kome se nalaze recepti jela koja se pripremaju Čigotica i Čigota programu. Tu se može nabaviti sportska oprema sa logom Čigote kao i razni suvernira je ili poput magneta, olovaka, kačketa, kišobrana…. sve se može kupiti i preko internet prodavnice ili u samom shopu.

Za više informacija možete pozvati kontakt telefon 011 244 3182. Informacije se mogu dobti i preko  Facebook stranice turistička agencija Čigota, u ulici Svetog Save broj 43 Beograd.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
few clouds
7 ° C
7 °
7 °
65 %
2.6kmh
20 %
Sub
7 °
Ned
8 °
Pon
3 °
Uto
2 °
Sre
2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Najčitanije

Slične vesti

- REKLAMA -

jedan komentar

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime