- REKLAMA -
7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Čigota flash: Centar za prevenciju i lečenje gojaznosti kod dece i adolescenata...

Čigota flash: Centar za prevenciju i lečenje gojaznosti kod dece i adolescenata AUDIO

- REKLAMA -

Centar za prevenciju i lečenje gojaznosti kod dece i adolescenata u specijalnoj bolnici Čigota na Zlatiboru uspešno radi 11 godina.

Šta je Čigotica program, iz čega se program sastoji, kako doći na program za Čigota flash govori primarijus – magistar – specijalista medicine- doktor Snežana Lešović – pedijatar-endokrinolog, načelnik Centra za prevenciju i lečenje gojaznosti kod dece i adolescenata.

Čigotica program je zdravstveno rekreativni program za prevenciju i lečenje gojaznosti kod dece i mladih i program za sve koji žele da unaprede zdravlje i usvoje zdrave životne stilove.

Ovaj program odlikuje timski rad i multidisciplinarno lečenje sa individualnim pristupom i planom za lečenje svakog pacijenta. Program Čigotica je promocija zdravog načina života i obuhvata medicinski nadzor, hipokalorijsku uravnoteženu ishranu, fizičke aktivnosti, psihološku podršku, predavanja, vežbe za prevenciju nepravilnog telesnog držanja uz druženje zabavu i podršku svih članova Čigotica tiima .

U centar za prevenciju i lečenje gojaznosti, decu i mlade uzrasta od 12 do 18 godina, izabrani pedijatar upućuje nadležnoj lekarskoj komisiji. Troškove lečenja finansira fond zdravstvenog osiguranja. Lečenje traje 21 dan. Moguće su i lične uplate za lečenje u Čigota centru.

 

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
few clouds
7 ° C
7 °
7 °
65 %
2.6kmh
20 %
Sub
7 °
Ned
8 °
Pon
3 °
Uto
2 °
Sre
2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Najčitanije

Slične vesti

- REKLAMA -

3 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime