- REKLAMA -
12 C
Užice
Početna Slobodno vreme Bioskopski repertoar od 22. do 28. aprila

Bioskopski repertoar od 22. do 28. aprila

- REKLAMA -

SALA 1

NIKO/ Nobody OD 22. DO 28. APRILA u 20h

cena ulaznice: 350,00 Dužna trajanja: 92min.
Žanr: akcija, krimi
Gl. uloge: Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Christopher Lloyd
Režija: Ilya Naishuller
Dobitnik Emija Bob Odenkirk (Better Call Saul, The Post, Nebraska) glumi Hača Mansela, potcenjenog i zanemarenog oca i supruga, koji prima ponižavajuće udarce u bradu i nikada ne uzvraća. Niko. Ponekad je čovek kojeg ne primećuješ najopasniji od svih.
Kada jedne noći dva lopova uđu u njegovu kuću u predgrađu, Hač odbija da brani sebe ili porodicu, u nadi da će sprečiti ozbiljno nasilje. Njegov sin tinejdžer Blejk, razočaran je u njega, a supruga Beka izgleda da se samo povlači još dalje Posledice incidenta podudaraju se sa Hačijevim dugo tinjajućim besom, pokrećući uspavane instinkte i šaljući ga na brutalni put koji će otkriti mračne tajne i smrtonosne veštine. U najezdi pesnica, pucnjave i škripućih guma, Hač mora da spasi svoju porodicu od opasnog protivnika (slavni ruski glumac Aleksej Serebrjakov) – i bude siguran da ga više nikada niko neće potceniti kao da je niko.

SALA 2

PRIJATELjI/ Our Friend OD 22. DO 28. APRILA u 19h cena ulaznice: 350,00

Dužina trajanja: 126min.
Žanr: drama, triler
Gl. uloge: Dakota Johnson, Casey Affleck, Jason Segel
Režija: Gabriela Cowperthwaite
Pravi prijatelj je uvek tu, kako u dobru, tako i u zlu. Nakon primanja vesti koja im je promenila živote iz temelja, porodica Tigue pronalazi neočekivanu podršku u njihovom najboljem prijatelju, koji svoj život stavlja na „čekanje” kako bi mogao da im pruži pomoć kada je najpotrebnije. Učinak ovog izdašnog, iako složenog gesta, vremenom se pokazuje sve većim i dubljim nego što je iko mogao da zamisli.

 

RAJA I POSLEDNjI ZMAJ/ Raya and the Last Dragon OD 22. APRILA DO 5. MAJA u 18h cena ulaznice: 350,00

Dužina trajanja: 107min. Žanr: porodični, avantura, akcija, 3D

Režija: Don Hall, Carlos López Estrada
Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
12 ° C
12 °
12 °
54 %
4.1kmh
0 %
Pet
24 °
Sub
13 °
Ned
20 °
Pon
24 °
Uto
16 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime