- REKLAMA -
0 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Banjski kompleks Zlatar prodat domaćoj kompaniji

Banjski kompleks Zlatar prodat domaćoj kompaniji

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, Banjski kompleks „Zlatar“ dobio je novog vlasnika. Radi se o beogradskoj kompaniji “Metal Investment Europe doo”, koja je kompleks kupila za dva ipo miliona evra.

- REKLAMA -

Banjski kompleks „Zlatar“ u oktobru prošle godine treći put je ponuđen na prodaju po ceni od 2.34 miliona evra dok je cena po kojoj je prodat viša za oko 200 hiljada evra.

Novi kupac dobio je zgradu sa 330 ležajeva, koja se prostire na 12 298 kvadratnih metara. U sklopu kompleksa je i osam parcela koje se nalaze na najlepšim lokacijama planine Zlatar.

Renoviranje objekata i njihovo privođenje nameni trebalo bi da počne na leto, a prema najavama novog vlasnika ovaj banjski kompleks dobiće savremen izgled i nove sadržaje.

Banjski kompleks za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih oboljenja “Zlatar”, izgrađen je na 1 235 metara nadmorske visine.

Pre više od jedne decenije zatvoren je zbog ogromnih dugovanja, posle čega se našao u vlasništvu Vlade Srbije i Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

U periodu svog najboljeg poslovanja, kompleks je beležio gotovo 70 000 noćenja godišnje.

- Advertisement -
IZVORRINA
- REKLAMA -

Užice
light snow
0 ° C
0 °
0 °
100 %
1kmh
90 %
Sub
2 °
Ned
7 °
Pon
7 °
Uto
10 °
Sre
14 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime