- REKLAMA -
12.6 C
Užice
Početna Srbija i region Digitalizacija i E-uprava Aplikacija TO Zlatibor omogućuje popuste

Aplikacija TO Zlatibor omogućuje popuste

- REKLAMA -

Turistička organizacija Zlatibor plasirala je novu mobilnu aplikaciju pod nazivom Zlatibor Loyalty. Ona omogućava gostima da prilikom korišćenja turističkih i ugostiteljskih usluga na Zlatiboru ostvare potencijalne popuste na usluge smeštaja, usluge hrane i pića u restoranima, programe izleta, ulaznice za muzej, atrakcije, događaje i manifestacije.

Gost ima mogućnost da posredstvom aplikacije ostvari popuste i dobije potrebne informacije o celokupnoj ponudi na Zlatiboru i okolini. Svi koji ovde borave imaju mogućnost da skinu aplikaciju Zlatibor Loyalty APP i na jednostavan način, unošenjem svojih osnovnih podataka aktiviraju karticu i ostvare pravo na popuste. Aplikacija sadrži podatke korisnika i informacije o ostvarenim popustima koji su dobijeni na osnovu aplikacije. U drugom delu nalazi se popis svih sadržaja i pogodnosti, podeljenih u šest kategorija. Kategorije su podeljene na trgovinu, izlete, muzeje, smeštaj, hranu i putovanja sa detaljnim informacijama o navedenim sadržajima. Na ovaj način turisti se na jednostavan način mogu o svemu informisati i uz to ostvariti popuste.
Aplikacija Zlatibor Loyalty omogućava da kroz jedinstvenu i raznovrsnu turističku ponudu Zlatibora, najposećenije planine Srbije, gost doživi nova i nezaboravna iskustva.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light rain
12.6 ° C
12.6 °
12.6 °
70 %
4kmh
100 %
Sub
13 °
Ned
12 °
Pon
7 °
Uto
1 °
Sre
2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime