- REKLAMA -
21.6 C
Užice
Početna EKO Akcija Čisto iz ljubavi: Očišćeno i Tić polje

Akcija Čisto iz ljubavi: Očišćeno i Tić polje

- REKLAMA -

Akcija Čisto iz ljubavi koju sprovodi Udruženje građana Zlatiborski krug Čajetina u partnerstvu sa Osnovnom školom Dimitrije Tucović i KJP Zlatibor Čajetina nastavljena je juče čišćenjem na prostoru Tić polja.

Nakon čišćenja eko-odmorišta i poteza oko Palisadovih terena gde je prikupljena veća količina otpada prošlog petka (19.maja) ovaj put je na redu bila akcija čišćenja Tić polja.

Kompanija Lidl Srbija realizuje projekat pod nazivom Čisto iz ljubavi. Učestvuje nekoliko opština iz Srbije, među njima i opština Čajetina. Ona je u ovu akciju uključena tako što se Udruženja građana Zlatiborski krug prijavilo da učestvuje u ovom projektu. Oni su podržali našu projektnu ideju da jedan deo Zlatibora očistimo, uredimo, uklonimo suvi i mokri otpad uz, naravno, uslov da on bude selektovan. Nama je cilj da na ovaj način učestvujemo u jednoj široj akciji, da nam sredina bude lepša, ali uz edukovanje dece, rekla je Zorica Milosavljević, predsednica UG Zlatiborski krug.

Na potezu Tić polja na Zlatiboru juče je nastavljena akcija “Čisto iz ljubavi” koju sprovode Udruženje građana Zlatiborski krug – Čajetina u partnerstvu sa OŠ “Dimitrije Tucović” i Kjp Zlatibor Čajetina.

Kompanija Lidl Srbija je finansirala ovu akciju obezbeđivanjem majica, kačketa, ishrane i osveženja za učesnike..

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
21.6 ° C
21.6 °
21.6 °
59 %
1.8kmh
90 %
Ned
22 °
Pon
24 °
Uto
25 °
Sre
19 °
Čet
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime