- REKLAMA -
6 C
Užice
Početna Slobodno vreme Akademija Oxford poklanja online kurs 1+1

Akademija Oxford poklanja online kurs 1+1

- REKLAMA -

Akademija Oxford Užice vrši upis polaznika koji su zainteresovani da pohađaju kurs engleskog ili nemačkog jezika. Bilo da ste početnici ili imate određen nivo poznavanja jezika, Akademja Oxford Užice ima odličan tim profesora koji će vam pomoći da savladate ili usavršite vaše znanje engleskog ili nemačkog jezika.
Svakako da mnogi strahuju od učenja stranih jezika, a Akademija Oxford nastavu u potpunosti prilagođava potrebama i zahtevima polaznika. Na polaznicima je da izaberu da li žele individualnu nastavu, rad u mikro grupi, maloj grupi ili standardnu grupnu nastavu.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika
Uvek najaktuelniji kursevi su kursevi engleskog i nemačkog jezika. Kurseve nemačkog i engleskog jezika mogu upisati svi bez obzira na prethodno poznavanje jezika. Početnici će se upoznati sa osnovama, a oni koji već poseduju određeno znanje, mogu izabrati neki od viših nivoa željenog jezika.

Kurseve i obuke mogu upisati svi oni koji imaju interesovanje za neki kurs ili obuku bez obzira na godine starosti. Svi oni koji nisu sigurni koji kurs je baš za njih, kao i koji nivo znanja iz neke oblasti ili jezika poseduju, koordinatori i predavači u Akademiji Oxford Užice su uvek na raspolaganju.

Da napomenemo odmah da se Škola stranih jezika Akademije Oxford Užice nalazi na adresi Druge Proleterske broj 15 i da je otvorena radnim danima između 08 i 19 h, odnosno subotom od 09 do 14 h.
Možete nas kontaktirate potem telefona 525-141 ili 060/40-60-585

Poklon 1+1

Svaki polaznik koji upiše bilo koji kurs ili obuku, na poklon dobija pohađanje još jednog kursa, potpuno besplatno. U ponudi su sledeći kursevi:
Pisanje za web/blog
Kreativno pisanje
Kreativno pisanje za decu
Poslovna komunikacija
Pravilno upravljanje vremenom
Veštine prezentovanja
Mape uma
Brzo čitanje
Organizacija učenja
Tehnike pamćenja

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
scattered clouds
6 ° C
6 °
6 °
49 %
4.1kmh
40 %
Pon
7 °
Uto
10 °
Sre
14 °
Čet
17 °
Pet
14 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Najčitanije

Slične vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime