- REKLAMA -
15.6 C
Užice
Početna Srbija i region Politika U Užicu uskoro počinje sa radom gradski odbor stranke Pokret obnove kraljevine...

U Užicu uskoro počinje sa radom gradski odbor stranke Pokret obnove kraljevine Srbije

- REKLAMA -

Član Predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora Pokreta obnove kraljevine Srbije Mirko Jović boravio je u Užicu povodom organizacije rada Gradskog odbora POKS u Užicu. On je tim povodom rekao da je POKS jedna od retkih stranaka u opoziciji koja pravi izuzetno veliku dobro organizovanu mrežu kancelarija i da su njihove kancelarije otvorene u 100 gradova i opština u Srbiji. On je naveo da se nada da će u Užicu sa mladim povereništvom stvoriti mladu bazu koja će moći da ponudi dobru listu kandidata zajedno sa DSS i svima onima koji prepoznaju taj program koji će oni ponuditi.

POKS kao nacionalno demokratska stranka je zainteresovana da u Užicu imaju organizovan odbor i zbog samog rada stranke i zbog loklanih i gradskih izbora širom Srbije koji će biti održani za godinu dana.

Mi želimo da krenemo na vreme da se pripremimo za to što nas čeka. Zbog toga sam došao u Užice da pripremimo i organizujemo rad i delovanje Gradskog odbora POKS u Užicu. Uskoro će naša kancelarija u Užicu početi sa radom. Mi ovde imamo mlad, poletan tim. Tu je poverenik Veljko Rajić, imamo i odbronika u Gradskoj skupštini Đorđa Bogdanovića uz ostale mlade saradnike. Želim da kažem da je naša koalicija NADA preživela i posle izbora i da imamo zajednički poslanički klub u Narodnoj skupštini Srbije, kao i zajednički odbornički klub u Beogradu, rekao je Jović.

Mirko Jović

U Užicu očekuje da im se pridruže oni koji su zabrinuti i ozbiljni i koji žele da njihove porodice i ceo sistem u gradu napreduje,a pre svega znaju da su oni jedna perspektivna koalicija.

Ja smatram da je koalicija NADA najperpektivnija koalicija u Srbiji. Politika koju smo mi predstavili na izborima u aprilu prošle godine je opšte prihvaćena politika, to je postala maltene državna politika u polednjih sedam, osam meseci. Mi smo osvojili negde 5, negde 6, ili 7 posto na prošlim izborima, a u 134 grada i opštine smo prešli census na aprilskim izborima. Očekujemo u Užicu gde smo osvojili 6 posto da ljudi znaju da je ovo nadolazeća kolaicija i stranka koja otvoreno želi da uđe u konkurenciju za drugo mesto na izborima. Ne očekujemo da možemo sledeće godine u aprilu na izborima da pobedimo na izborima, ali smo vrlo zainteresovani da se na jedna fer, organizovan način sa dobrim kandidatima i sa dobrim programom borimo za drugo mesto. Verujemo da ćemo preko ovog mladog povereništva stvoriti mladu bazu koja će moći da ponudi dobru listu kandidata zajedno sa DSS i svima onima koji prepoznaju taj program koji će oni ponuditi, naveo je Jović i dodao da ono što se pokazalo uspešnim na aprilskim izborima to će biti u Užicu sa onim ljudima koji im se priključe i koji  prihvate taj naziv i tu suštinu.

Veljko Rajić poverenik stranke POKS u Užicu je rekao da u Užicu planiraju da sarađuju sa DSS i sa strankama koje imaju isto ili slično razmišljanje o političkim temama u našem kraju. On je dodao da će se potruditi u narednom periodu da bi na izborima sledeće godine ostvarili što bolji rezultat.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
scattered clouds
15.6 ° C
15.6 °
15.6 °
70 %
7.3kmh
44 %
Uto
14 °
Sre
20 °
Čet
20 °
Pet
13 °
Sub
13 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime