- REKLAMA -
8 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Sloboda ponovo na terenu

Sloboda ponovo na terenu

- REKLAMA -

Ulazak u najviši rang, bolji uslovi za treninge i unapređenje rada sa mlađim kategorijama su najvažniji ciljevi GFK Sloboda, poručeno je danas na prvom treningu za prolećni deo prvenstva Srpske lige Zapad. Posle dva meseca pauze fudbaleri se vraćaju na stadion, a pripreme će se odvijati u zavisnosti od vremenskih i epidemioloških uslova. Klub su napustili Andrija Zakoč, Ilija Stojančić, Radojko Cerović i Dragan Vukotić. Pripremne utakmice će se igrati protiv Zlatibora i Takova.

Foto: S.S.

Trener Goran Đukić kaže da će većina ekipe ostati u klubu uz par kvalitetnih pojačanja, a dvojici uskoro ističe izolacija usled infekcije korona virusom.

Svako naše novo okupljanje znači pripremu za nešto što sledi i cilj da budemo bolji u prethodnom periodu. Zimus smo bilo bolji od onog dela tokom jeseni, a letos smo isto bili bolji nego pre toga. I sad planiramo da budemo bolji što znači da jurimo najviši plasman, rekao je Đukić.

Foto: S.S.

U Slobodu se vratio iz požeške Sloge Đorđe Glišović kome je cilj da klub ponovo bude u najvišem rangu.

Pre svega sam prepoznao da ovo može biti dobra polusezona i da imamo konkurenciju za vrh. Daćemo sve od sebe da to i ostvarimo. Većinu momaka u klubu već poznajem i dugo smo u saradnji, kaže Glišović koji je u Slobodi proveo 10 godina i prošao kroz mlađe kategorije.

Foto: S.S.

Bojan Gajić kaže da su se uželeli i treninga i druženja očekujući bolje rezultate u narednom periodu.

Ako nas zdravlje posluži nadam se najvišim rezultatima. Verujem da to možemo ostvariti što smo dokazali u polusezoni da imamo dobru ekipu i dobar tim samo treba da se malo nadogradimo da bismo slavili na kraju, rekao je Gajić.

Foto: S.S.

Pored ambicija za viši rang, planovi su i unapređenje rada sa mlađim kategorijama i poboljšanje uslova za trening svih selekcija.

Ono što je u našoj moći mi ćemo obezbediti. Probaćemo da igračimo obezbedimo što bolje uslove za rad, a sa lokalnom samoupravom radimo na infrastrukturnim projektima kako bismo dobili terene sa veštačkom travom i još boljih uslova za mlađe kategorije, rekao je predsednik Upravnog odbora Dragan Marjanović.

Foto: S.S.

Fudbaleri Slobode igraće pripremne utakmice 26. januara u Lučanima protiv Zlatibora i 26. februara u Gornjem Milanovcu protiv Takova.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
8 ° C
8 °
8 °
90 %
0.8kmh
0 %
Uto
19 °
Sre
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °
Sub
10 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime