- REKLAMA -
23.5 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice 34. sednica Skupštine grada - saglasnost na izmene poslovanja JP Gradska Toplana...

34. sednica Skupštine grada – saglasnost na izmene poslovanja JP Gradska Toplana i izmene odluka o vodovodu

- REKLAMA -


Užička Skupština, na današnjem zasedanju, usvojila je odluku da se pristupi izmeni Plana generalne regulacije „Krčagovo“ u delu lokaliteta Radne zone Krčagovo. Usvojen je i godišnji Program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta koje će se davati u zakup. Data  je saglasnosti na Statut Gradskog centra za usluge socijalne zaštite i na izmene Programa poslovanja javno komunalnog preduzeća „Gradska toplana Užice“. Izglasana je i odluka koja reguliše ozakonjenje objekata izgrađenih na površinama javne namene i na površinama planiranim za javnu namenu.

Izvršene su izmene i dopune odluka o gradskom vodovodu, o maksimalnom broju zaposlenih za svaki organizacioni oblik u sistemu grada i o mreži javnih predškolskih ustanova na teritoriji Užica.

Izmene gradske odluke o vodovodu odnose se na to da će svi budući stambeni i poslovni objekti, koji imaju više zasebnih jedinica, posedovati svoje vodomere. Tako će nove stambene zgrade imati, pored jednog centralnog i vodomere za svaki stan posebno što će direktno dovesti do znatnih ušteda u potrošnji vode, kao i kod realnijeg obračuna troškova.

Na ovoj sednici prihvaćeni su novi sastavi Izborne komisije grada Užica, Skupštine AD „Užice gas“, Nadzornog odbora JKP „Duboko“ i školskih odbora Muzičke škole, Ekonomske i osnovnih škola „Đura Jakšić“ Ravni i „Bogosav Janković“ Kremna.

Izvor: Grad Užice

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
scattered clouds
23.5 ° C
24.5 °
23.2 °
50 %
2.1kmh
40 %
Sre
23 °
Čet
24 °
Pet
26 °
Sub
24 °
Ned
23 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

224 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime