- REKLAMA -
1.5 C
Užice
Početna Srbija i region EKO Vodovod i Duboko poslovali negativno

Vodovod i Duboko poslovali negativno

- REKLAMA -

Zaključak današnje sednice Gradskog veća U Užicu je da su u prošloj godini negativno poslovali Vodovod i Duboko. Duboko je u 2018. godini imalo minus od oko 9 miliona, dok je Vodovod poslovnu godinu završio sa gubitkom od 17,8 miliona dinara. Analizirajući pokazatelje, uočeno je da su ova dva, kao i ostala preduzeća, sve vreme bila likvidna.

Na sednici je prihvaćen i Pravilnik o sprovođenju mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama u ovoj godini. 

Građani mogu dobiti pomoć za: postavljanje izolacije na stambenim objektima za šta je opredeljeno tri miliona, zamenu stolarije  i ugradnju kotlova na pelet sa po dva miliona. Najviše novca, šest miliona, izdvojeno je za one koje se odluče na prelazak i korišćenje kotlova na gas u svojim porodičnim kućama, dok će oni u stambenim zgradama imati ukupno milion dinara.

Pred užičkim većnicima bila je i informacija o tromesečnom funkcionisanju Sistema 48. U ovom periodu, građani su reagovali 796 puta i to najviše kada su u pitanju smetnje i neispravnost sijaličnih mesta javne rasvete, zatim udarne rupe na kolovozima i intervencije iz oblasti komunalnog uređenja grada.

110. седница Градског већа: Ове године 14 милиона за мере енергетске ефикасности

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light snow
1.5 ° C
1.5 °
1.5 °
95 %
2.3kmh
100 %
Sub
3 °
Ned
-3 °
Pon
-4 °
Uto
-3 °
Sre
-3 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

987 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime