- REKLAMA -
4.4 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Užice ima oko 100 vukovaca i svi su nagrađeni

Užice ima oko 100 vukovaca i svi su nagrađeni

- REKLAMA -

Grad Užice ima 74 Vukovca u osnovnim školama, dok su 24 učenika u srednjim školama uspeli da tokom svog školovanja u svedočanstvima upišu sve petice.  

-Ogroman je značaj obrazovanja, intelektualnog i duhovnog uzdizanja  za svako društvo.Vi ste oni koji treba da budete primer i  uzor ne samo vršnjacima, već i generacijama koje dolaze.

Naša obaveza je da promovišemo najvrednije, najtalentovanije mlade ljude, da ih podržimo i  stvaramo uslove za njihov rad i napredak. To je jedini način da nam mladi ostanu u zemlji i da se vraćaju u svoje matične sredine. Još jednom vam čestitam savladane etape u vašem školovanju sa željom da i ubuduće budete uspešni u svemu što radite, na ponos svojih roditelja, škola, profesora i grada u kome ste rasli, sticali prva znanja i ostvarili prve uspehe, rekao je Ivan Stanisavljević zamenik gradonačelnika Užica.

 Najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola i najuspešnijim u vannastavnim aktivnostima koji su na državnim takmičenjima bili zlatni, srebrni i bronzani zamenik gradonačelnik Užica je uručio knjige.

Pored knjiga, svi učenici su dobili i ulaznice za Dino park na Zlatiboru, a mlađi od 14 godina dobijaju kartu i za odraslog pratioca.

U  ime najboljih učenika osnovnih i srednjih škola obratio se, Vukovac i đak generacije Užičke gimnazije Igor Topalović.

Radio Luna/M.P.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
4.4 ° C
4.4 °
4.4 °
93 %
0.8kmh
6 %
Sre
4 °
Čet
5 °
Pet
2 °
Sub
2 °
Ned
0 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

126 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime