- REKLAMA -
20.5 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Unapređena ponuda Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor(VIDEO)

Unapređena ponuda Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor(VIDEO)

Turističko rekreativni kompleks Zlatibor će od 16. oktobra ponovo biti domaćin Regionalne ABA 2 košarkaške lige.

- REKLAMA -

U proteklom periodu pristupilo se obnovi postojećih i izgradnji novih sadržaja, počevši od rekonstrukcije soba na drugom spratu, preko postavljanja novih, ekonomičnijih reflektora u sportskoj dvorani, izgradnji sale sa 50 mesta za radionice i seminare, novog vešeraja, postavljanja solarnih panela na krovu, koji ovaj objekat  čine energetski samoodrživim.

Foto: Opština Čajetina

Uz podršku opštine Čajetina, značajno je unapređena ponuda ovog kompleksa. Nedavno je završena rekonstrukcija 13 smeštajnih jedinica koje se nalaze na drugom spratu objekta, što nam je bitno zbog sve većeg interesovanje sportskih ekipa koje kod nas realizuju svoje pripreme i takmičenja. Već tokom septembra Turističko rekreativni kompleks Zlatibor ugostio je nekoliko seniorskih ekipa, koje su pored smeštaja u novom ruhu imale i odlične uslove za treninge, naglasio je direktor TRK Zlatibor Nikola Novaković. Ono što je takođe novina je da smo u sportskoj dvorani postavili nove, znatno ekonomičnije reflektore. Sa željom da zaokružimo ponuda kompleksa, nedavno smo otvorili i vešeraj koji je na raspolaganju i trećim licima, a napravljena je i jedna sala, sa mogućnošću pregrađivanja, za seminare i radionice kapaciteta do 50 mesta. Svakako najznačajnija investicija koju smo završili jeste postavljanje solarnih panela na krovu kompleksa-dodao je Novaković. Najavio je takođe, da je u planu izgradnja spa centra, pre svega za potrebe sportista, ali koji će moći da koriste i komercijalni gosti.

U okviru Turističko rekreativnog kompleksa posluje Sport kafe u kome svoje slobodno vreme mogu da provedu kako gosti kompleksa, tako i svi posetioci Zlatibora.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light rain
20.5 ° C
20.5 °
20.5 °
81 %
1.4kmh
89 %
Pet
21 °
Sub
18 °
Ned
21 °
Pon
22 °
Uto
21 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime