- REKLAMA -
-3.7 C
Užice
Početna Slobodno vreme Zdravlje Strah u fokusu radionice 24. novembra

Strah u fokusu radionice 24. novembra

- REKLAMA -

EU info kutak Niš organizuje 24. novembra onlajn radionicu iz serijala o mentalnom zdravlju.

U toku radionice, psiholog i psihoterapeut Milena Mitić Anđelković, govoriće od 17 sati, o ulozi kognitivno-bihejvioralne terapije u savladavanju patoloških strahova i načinima kako da bolje upravljamo sobom.

To je druga od od četiri radionice u serijalu o mentalnom zdravlju. Na prvoj radionici u fokusu je bio stres, a sada strah.

–  Strah kao naš saveznik motiviše nas da se odbranimo od realne opasnosti i preživimo, bolje spremimo za neke buduće situacije i postignemo više. Kada preterano strepimo zbog nejasne i nepoznate opasnosti u budućnosti strah prestaje da bude naš saveznik i postaje lopov koji nas pustoši i postavlja ograničenje u našem ličnom, porodičnom, socijalnom ili profesionalnom aspektu života, naveli su iz EU kutka Niš.


Teme radionice:

  • Kada je strah normalna pojava, a kada počinje da me sputava?
  • Od anksioznosti do anksioznih poremećaja
  • Napadi panike kao lažne uzbune
  • Uloga kognitivno-bihejvioralne terapije u lečenju anksioznih poremećaja

Radionica je besplatna i održava se posredstvom Zoom platforme. Zainteresovani za učešće, treba da se prijave popunjavanjem formulara najkasnije do 24. novembra u 10 sati.

Prijavni formular – LINK

Biografija predavača:

Milena Mitić Anđelković je psiholog i profesionalno se bavi razvojem pojedinaca i grupa. Aktivno se bavi terapijom, treninzima i obukom. U svojoj profesionalnoj karijeri radila je kao trener organizacija civilnog društva, školski psiholog, menadžerka za ljudske resurse, selekcije i zapošljavanja. Kreirala je veliki broj razvojnih programa, čije su centralne teme jačanje kapaciteta i razvoj veština. U poslovnom sektoru radi sa menadžerima kako bi poboljšala njihov učinak i unapredila komunikaciju i uticaj na zaposlene.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
-3.7 ° C
-3.7 °
-3.7 °
91 %
2.3kmh
17 %
Čet
5 °
Pet
2 °
Sub
1 °
Ned
-0 °
Pon
-1 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime