- REKLAMA -
13.8 C
Užice
Početna Srbija i region Politika SNS Užice: Srbija ne sme da stane i Užice ne sme da...

SNS Užice: Srbija ne sme da stane i Užice ne sme da stane

- REKLAMA -

Užičani imaju mnogo razloga da budu ponosni na sve što je u proteklih deset godina urađeno u ovom gradu,poručio je u Užicu Nikola Selaković kandidat sa Liste Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane , posle tribine Izazovi u odrastanju u organizaciji žena Srpske napredne stranke Užice. Predsednica Gradskog odbora dr Jelena Raković Radivojević pozvala je sugrađane da 17. decembra izađu na izbore i odlučnije nego ikada podrže politiku koja garantuje nastavak realizacije važnih i velikih projekata kojima će se ponositi generacije Užičana koje dolaze.

Foto:Uzice.sns

O izazovima tokom odrastanja dece u periodu adolescencije govorila je doktorka Zvezdana Turudić tokom druge po redu trbine održane u organizaciji Tima žena za ženu Srpske napredne stranke Užice. Gošća tribine, Anđela Cerović, govorila je iskustvu odrastanja bez roditeljskog staranja i značaju podrške grada i države, a predsednica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Užice, dr Jelena Raković Radivojević, poručila je da su ove tribine samo deo aktivnosti koje se realizuju sa ciljem stvaranja zdravog društva i čvrstih temelja za sigurnu budućnost.

Politika koju vodi predsednik Aleksandar Vućić omogućila je ogroman napredak u oblasti populacione politike i brige o deci i mladima i to će biti nešto što će biti prioritet i u narednom periodu. Mnogo smo uradili na unapređenju infrastrukture i nastavićemo u tom pravcu, ali ono što je još važnije naš najveći zadatak je briga o svakom čoveku ovog grada i države. Taj zadatak svi smo veoma ozbiljno shvatili i učinićemo sve da kvalitet života svih naših građana iz dana u dan bude sve bolji. Zahvaljujući snažnoj podršci države rešili smo brojne višedecenijske probleme Užičana i na pragu smo ostavrenja istorijski važnih investicija, poput obilaznice i rekonstrukcije i dogradnje Opšte bolnice Užice. Stotine miliona dinara uložili smo u energetsku sanaciju objekata javne namene i porodičnih kuća, a danas potpuno drugačije izgledaju i naše škole i vrtići. Drugačije danas izgleda i Krčagovo ali i tvrđava Stari grad.
Užice mora biti grad u kome mladi ostaju i zato ne smemo dozvoliti da stanu sve započete investicije. Lista Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane  mora pobediti ubedljivije nego ikada. I biće tako jer Srbija ne sme da stane i Užice ne sme da stane! Zbog svih građana ove zemlje i budućnosti naše dece, poručila je predsednica užičkih naprednjaka dr Jelena Raković Radivojević.

Foto: SNS Užice

Foto: SNS Užice

O rezultatima je govorio i Nikola Selaković kandidat sa Liste Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane.

Parametri pokazuju da je u Užicu nezaposlenost u odnosu na period iz 2012. godine smanjena za 63 posto. 6 120 nezaposlenih bilo je u Užicu 20212. godine a danas ih je 2 295 što pokazuje da raste broj zaposlenih. Zahvaljujući tome Užice ima za 125 posto ili ako hoćete u brojevima tri milijarde veći budžet , budžet koji je sa 2,4 porastao na 5,4 milijardi dinara i zbog toga ne čude svi realizovani projekti. Ovde se godišnje asfaltiralo 60, 70 kilometara sesokih puteva što neko ranije nije uspevao u mandatu da asfaltira. Uređene škole i obdaništa, vrtić na Carini koji grad sam gradi ozibiljan je napredak i razlog za ponos i pohvalu. Ako sami nismo spremni da hvalimo sve što smo uradili, neće to sigurno činiti ni naši politički protivnici na predstojećim izborima, naglasio je Selaković uz poziv Užičanima da 17. decembra izađu na izbore i da jasno, Snedvosmisleno i bez ikakave dileme kažu da neće dozvoliti da Srbija stane i da se zaustavi ono što je rezultat ozbiljnog marljivog i vrednog rada na ozdravljenju Srbije.

Foto: SNS Užice

 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
13.8 ° C
13.8 °
13.8 °
99 %
0.6kmh
89 %
Pet
21 °
Sub
25 °
Ned
28 °
Pon
23 °
Uto
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime