- REKLAMA -
1.5 C
Užice
Početna Iz prve ruke Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Rekonstrukcija zelene pijace u Požegi ove godine

Rekonstrukcija zelene pijace u Požegi ove godine

- REKLAMA -

Kroz projekat Dinar na dva dinara u Požegi je prošle godine asfaltirano 38 deonica nekategorisanih puteva, a Javni poziv za ovu godinu za ovaj projekat biće objavljen tokom sledeće nedelje. Kako je naveo direktor Javnog preduzeća Razvojna agencija Ivan Bećić plan je da se kroz ovaj projekta realizuje oko 120 miliona dinara.

Od radova u gradu, kako prenosi Radio Požega, Bećić najavljuje totalne rekonstrukcije ulica u Trećem rejonu, ali i drugim delovima grada.

Sada imamo ugovoreno projektovanje Karađorđeve ulice, Ulice cara Lazara i Vojvode Mišića od hotele ka novoj crkvi. To su tri ulice koje su veoma značajne u samom gradu, možemo ih definisati kao ulice koje su opterećene i saobraćajem. Potrebana je rekonstrukcija već odavno tih ulica, sada imamo priliku da ih uradimo na pravi način i tu pričamo o projektovanju koje podrazumeva kompletnu rekonstrukciju ulice. Očekujemo kraj projekta za nekih mesec do dva dana, izradu kompletnih projekata, kako bi sa prolećnim danima već ušli u realizaciju, Bećić je dodao da imaju i rekonstrukciju Ulice 1300 kaplara, Manojla Smiljanića, Njegoševu.

Po njegovim rečima ove godine se planira i rekonstrukcija zelene pijace, s tim u vezi će raditi i ulicu koja ide oko pijace.

Radio Požega navodi da su iz Razvojne agencije rekli da se privode kraju radovi na izgradnji igrališta u naselju Marjanovića Brdo, a da se za 2023. godinu planira i nastavak radova na popločavanju trotoara behatonom u Ulici kralja Aleksandra.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light snow
1.5 ° C
1.5 °
1.5 °
95 %
2.3kmh
100 %
Sub
3 °
Ned
-3 °
Pon
-4 °
Uto
-3 °
Sre
-3 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime