- REKLAMA -
11.6 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Priboj: Za sportske klubove i udruženja 27.5 miliona dinara

Priboj: Za sportske klubove i udruženja 27.5 miliona dinara

- REKLAMA -

Za sportske klubove i udruženja opština Priboj u ovoj godini opredelila je 27,5 miliona dinara, a Opštinsko veće na sednci 22. februara, prihvatilo je predlog Komisije za raspodelu tih sredstava.

Za redovne programe u oblasti sporta izdvojeno je 20 miliona, a za posebne 7,5 miliona dinara. U obe kategorije, iz opštinskog budžeta, sportski dinar opredeljen je za po 15 korisnika.

Lokalna samouprava u Priboju, koliko joj to mogućnosti dozvoljavaju, nastoji da pomogne rad sportskih klubova, ali još više da podrži aktivnosti masovnog odnosno školskog sporta, u prvom redu zbog zdravog načina života naše najmlađe populacije, a onda i zbog ostvarenih razultata, kako sportksih kolektiva, tako i sportista pojedinačno, koji tako na najbolji mogući način prezentuju i sportski Priboj i grad u celini.

Opština Priboj i Sportski savez grada, nastoje da posebnu pažnju posvete, kako ženskom sportu, tako i društveno osetljivim grupama, ali i školarcima, pa čak i još mlađoj populaciji, kroz sve msovnije školice sporta.

Pribojski većnici na svom 54. zasedanju u ovom skupštinskom sazviu prihvatili su i Izveštaj o radu za prošlu godinu Doma kulture „Pivo Karamtijević”, kao i Izveštaj o popisu imovine i obavezama Opštinske uprave na dan 31. decembar 2022. godine.

- Advertisement -
IZVORGZS
- REKLAMA -
Užice
scattered clouds
11.6 ° C
11.6 °
11.6 °
94 %
0.7kmh
31 %
Uto
20 °
Sre
18 °
Čet
20 °
Pet
22 °
Sub
21 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime