- REKLAMA -
2.2 C
Užice
Početna Srbija i region Digitalizacija i E-uprava Predavanje Veštačka inteligencija u E-commerce biznisu na Zlatiboru

Predavanje Veštačka inteligencija u E-commerce biznisu na Zlatiboru

- REKLAMA -

Predavanje na temu Veštačka inteligencija u E-commerce biznisu biće održano u Inovacionom Biznis Centru u petak, 8. decembra u 18 sati. Predavač je Luka Antić iz Military Shop-a, koji će podeliti svoje iskustvo i znanje o primeni veštačke inteligencije u e-commerce sektoru.

Ovo predavanje predstavlja izuzetnu priliku za sve zainteresovane da se upoznaju sa najnovijim trendovima i primenama veštačke inteligencije u svetu elektronske trgovine.

Luka Antić je poznat po znanjima o digitalnom marketingu, socijalnim medijima, veštačkoj inteligenciji, kao i umetnosti sklapanja prodaje.

U današnjem digitalnom dobu, veštačka inteligencija igra ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti e-commerce industrije. Od personalizacije korisničkog iskustva do optimizacije lanca snabdevanja, AI tehnologije nude brojne mogućnosti za unapređenje poslovanja. Predavanje će se fokusirati na praktičnu primenu AI u e-commerce, uključujući analizu podataka, personalizaciju ponuda I predviđanje trendova.

Inovacioni Biznis Centar poziva sve zainteresovane stručnjake, preduzetnike, studente i entuzijaste da prisustvuju ovom predavanju i steknu dragocena znanja i uvide o veštačkoj inteligenciji u e-commerce biznisu.

Broj mesta je ograničen, stoga se zainteresovani mogu prijaviti putem linka https://forms.gle/tYRin9L2yyabgv7f7

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
2.2 ° C
2.2 °
2.2 °
83 %
1.9kmh
12 %
Čet
13 °
Pet
13 °
Sub
14 °
Ned
15 °
Pon
13 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime