- REKLAMA -
22.9 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Potpuna obnova škola u Priboju

Potpuna obnova škola u Priboju

- REKLAMA -

Priboj će, prema najavama, imati dve najmodernije škole u Srbiji

Radovi, kako je najavljeno, na najvećem projektu obnove i unapređenja objekata javne namene u oblasti obrazovanja u Srbiji, obnovi i rekonstrukciji objekata Mašinsko-elektrotehničke škole i OŠ Desanka Maksimović u Priboju počinju nakon završetka 55. MOSI 2018.

Tenderska procedura je završena, za izvođača radova, vrednih 407 miliona dinara bez PDVa, izabrana je firma Kej d.o.o. iz Valjeva.

Sve spremno za početa radova na obnovi škola
– Projekat obnove i rekonstrukcije škola podrazumeva potpunu obnovu škola, ukupne vrednosti oko 407 miliona dinara, odnosno za Mašinsko-elektrotehničku školu projektovane vrednosti 298.282.353,30 din bez PDV-a i za OŠ Desanka Maksimović projektovane vrednosti 108.77.616,56 din bez PDV-a, naveli su iz Opštine Priboj nakon prvog sastanka predstavnika lokalne samouprave, škola, izvođača radova i predstavnika Vladine Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima koja projekat lokalne samouprave finansira.
http://www.priboj.rs/vesti/10-vesti/3768-sve-spremno-za-pocetak-radova-skole
– Završetkom ovog projekta, učenici i zaposleni u ove dve škole, imaće uslove kao u školama u većini zapadnoevropskih zemalja. Osim ovog projekta, Kancelarija za javna ulaganja zaista, maksimalno pomaže opštinu Priboj i velika je verovatnoća da će se izvoditi uporedo radovi na rekonstrukciji ove dve škole i na izgradnji toplane na biomasu koja će grejati ove objekte, rekao je zamenik predsednika opštine Priboj Saša Vasilić.


Radovi na rekonstrukciji škola počinju posle 9.jula i trajaće 280 dana.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
22.9 ° C
23 °
22.8 °
27 %
3.6kmh
0 %
Pon
23 °
Uto
26 °
Sre
20 °
Čet
18 °
Pet
18 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

90 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime