- REKLAMA -
24.2 C
Užice
Početna Srbija i region Politika Potpisan koalicioni sporazum PRIJEPOLJE PROTIV NASILJA

Potpisan koalicioni sporazum PRIJEPOLJE PROTIV NASILJA

- REKLAMA -

Zeleno-levi front je potpisao koalicioni sporazum sa Demokratskom strankom u Prijepolju o učešću na lokalnim izborima u ovoj opštini, i pridružio se izbornoj listi “Prijepolje protiv nasilja – Miljan Baković – Tatjana Dragutinović (Demokratska stranka i Zeleno-levi front)”.

Nosioci izborne liste su Miljan Baković, preduzetnik iz Prijepolja, ispred Demokratske stranke i Tatjana Dragutinović, pravnica iz Prijepolja, ispred Zeleno-levog fronta.

  • Lista će se zalagati za načelo demokratskog upravljanja opštinom Prijepolje, a to je da promenu stvaraju udruženi građani i građanke u borbi za solidarni grad i zdravu životnu sredinu. Samo zajedno možemo smeniti ovu bahatu vlast i zato pozivamo građane i građanke Prijepolja da svojim potpisom podrže kandiaturu liste “Prijepolje protiv nasilja – Miljan Baković – Tatjana Dragutinović” na predstojećim izborima za odbornike Skupštine opštine Prijepolje, navedeno je u saopštenju.

Potpise za predaju izborne liste “Prijepolje protiv nasilja” na predstojećim lokalnim izborima prikupljaju u prostorijama Zeleno-levog fronta u ulici Tufa Hadžagića broj 9 u Prijepolju, svakog dana od ponedeljka 20.11. do subote 26.11.2023. godine, od 10 do 16:00 časova.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
24.2 ° C
24.2 °
24.2 °
67 %
0.7kmh
57 %
Pon
29 °
Uto
30 °
Sre
24 °
Čet
26 °
Pet
26 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime