- REKLAMA -
20 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Zlatibor/Čajetina Gold gondola ispratila novitete na sajmu u Francuskoj

Gold gondola ispratila novitete na sajmu u Francuskoj

- REKLAMA -

Delegacija Gold gondole od 16. do 18. aprila  prisustvovala je sajmu Mountain Planet 2024. u Grenoblu, koji okuplja profesionalce iz industrije planinskih centara širom sveta. Tim je imao priliku da razgovara o budućim projektima i unapređenjima sa dugogodišnjim partnerima i liderima u industriji.

Delegacija je posetila štand kompanije Poma, koji su bili partneri pri realizaciji projekta izgradnje Gold gondole na Zlatiboru. Razgovaralo se o unapređenju postojećih usluga i opreme sa novitetima koje su prikazali na sajmu. Poma je predstavila napredne kabine i tehnološke inovacije koje su u planu za implementiranje već naredne godine, u cilju modernizacije i bolje ponude za goste.

Razgovaralo se i sa predstavnicima kompanije Leitner i ključnim osobama u industriji, uključujući predsednika upravnog odbora HTI Grupe i vlasnika kompanije Leitner. Diskusije su se fokusirale na razvoj novih projekata, posebno izgradnju nove gondole koja bi povezivala Zlatibor sa Pribojskom Banjom i početak radova na ovom ambicioznom projektu.

Tokom sajma, delegacija Gold gondole obišla je različite kompanije gde su predstavljene tehnologije i oprema za unapređenje planinskih centara. Fokusirani na održivost, bezbednost razmotrili smo i neke nove marketinške strategije u turizmu. Važna karakterristika posete jeste nastavak umrežavanja sa profesionalcima iz industruje gondola i ski liftova, što je omogućilo razmenu iskustava i stvaranje novih poslovnih kontakata.

Žerome Riff, direktor Alpexpo-a, pozdravio je učesnike na 50. mountain Planet sajmu i istakao:

Ova jubilarna edicija sajma je prilika da zajedno proslavimo i podelimo znanja koja će oblikovati budućnost naše industrije. Neka vaša učešća i razgovori na sajmu otvore nove mogućnosti za sve.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
20 ° C
20 °
20 °
59 %
1.5kmh
5 %
Uto
35 °
Sre
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime