- REKLAMA -
32.7 C
Užice
Početna Srbija i region GO SNS Užice: Izveštaje podnosimo jedino građanima Užica a ne SSP-u

GO SNS Užice: Izveštaje podnosimo jedino građanima Užica a ne SSP-u

- REKLAMA -

Odogovor Gradskog odbora Srpske napredne stranke Užice na saopštenje Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Užice prenosimo u celosti.

Ovoga puta krenućemo od kraja vašeg saopštenja, vrlo mirno i staloženo, jer razloga za nervozu nema. Nikada nismo mislili da dopisujući se sa vama dokazujemo i pokazujemo, šta smo uradili u prethodnih 11 godina i to je jedini razlog zašto nismo odgovarali na vaša saopštenja.
Smatrali smo, a tako mislimo i sada, da Užičani koji žive u ovom gradu i svakodnevno prolaze njegovim ulicama dobro vide urađeno, i to je sigurno razlog za vašu nervozu, iz koje proizilaze saopštenja prepuna laži i obmana.
Bavite se statistikom, a ne kažete koliko je građana, fabrika, vojske i mnogo toga još Srbija izgubila tokom vladavine onih koji danas vode Stranku slobode i pravde (SSP), za koju tvrdite da nikada nije bila na vlasti. Sve i da se ne bave politikom građani ove zemlje i ovog grada odlično znaju ko je Dragan Đilas.
Dobronemarni Užičani znaju i ko je rešio višedecenijske probleme ovog grada poput klizišta u Koštici ili magistralnog cevovoda u Sevojnu, znaju i ko je pokrenuo velike nacionalne projekte izgradnje autoputeva, novih saobraćajnica i obilaznica. Znaju sigurno i ko je stotine miliona dinara uložio u rekonstrukciju škola i vrtića ali i energetsku sanaciju njihovih kuća. Sećaju se i kolike su im bile zarade, penzije i socijalna davanja kada ih dobiju sa nekoliko meseci kašnjenja. I građani Zabučja, o kojima toliko pišete, znaju ko im je i kada ukinuo autobusku liniju.
Mi nemamo razloga da se pravdamo, a ako za time i bude potrebe, vama gospodo iz SSP-a sigurno nećemo. Izveštaje podnosimo jedino građanima Užica, ali to nećemo činiti svakodnevnim dopisivanjem sa vama. Zahvaljujući njihovom poverenju, a to stalno zaboravljate, vodimo ovu zemlju i ovaj grad. Vlast ne tražimo na ulici i na protestima i ne dobijamo je lažima, obmanama, mržnjom i nasiljem, već isključivo i samo na izborima.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
32.7 ° C
32.7 °
32.7 °
40 %
1.5kmh
0 %
Pet
33 °
Sub
33 °
Ned
28 °
Pon
25 °
Uto
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime