- REKLAMA -
14.8 C
Užice
Početna Naslovna Dva priznanja za TO Prijepolje

Dva priznanja za TO Prijepolje

- REKLAMA -

U Kruševcu je minulog vikenda održan 19. po redu Međunarodni festival turističkih publikacija Kofer slova. Manifestacija je bila takmičarskog karaktera, u 11 kategorija, a odnosi se na delokrug rada svake turističke organizacije. Turistička organizacija Prijepolje osvojila je prvo mesto u kategoriji najbolji sajt i treće mesto u kategoriji turističkih mapa.

Prvu nagradu za najbolju jednolisnu turističku publikaciju dobila je Turistička organizacija Golubac, za višelisnu turističku publikaciju do 50 stranica nagradu osvojile su Vršac i Kraljevo, za višelisnu turističku publikaciju sa više od 50 stranica – Turistička organizacija Niš.

Prva nagrada za najbolji dopunski promotivni materijal pripala je Bojniku. Najoriginalniji suvenir imao je Novi Pazar. Najlepše turističke razglednice su iz Gornjeg Milanovca i Pirota. Najlepša turistička mapa je Sokobanje i Zrenjanina. Najoriginalnija turistička publikacija opštine Raška. Najbolje audio-video publakcije su iz Loznice i Požarevca. Specijalna priznanja otišla su Regionalnoj turističkoj organizaciji Sandžak i TO Republike Srpske.

Ove godine festival turističkih publikacija Kofer slova okupio je više od 40 turističkih organizacija iz Srbije i inostranstva.

- Advertisement -
IZVORPPMedia
- REKLAMA -
Užice
few clouds
14.8 ° C
14.8 °
14.8 °
92 %
1.5kmh
16 %
Pon
24 °
Uto
27 °
Sre
26 °
Čet
24 °
Pet
23 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime