- REKLAMA -
-3.7 C
Užice
Početna Slobodno vreme Bioskopski repertoar do 21. oktobra

Bioskopski repertoar do 21. oktobra

- REKLAMA -

SALA 1

OD 16. SEPTEMBRA DO 27. OKTOBRA

u 18 I 21h cena ulaznice: 400,00 TOMA Dužna trajanja: 146min.Žanr:biografski, domaći filmGl. uloge: Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Paulina Mano vRežija: Dragan BjelogrlićFilm “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegovepočetke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje jeimao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije.Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. “TOMA” je biografski film o Tomi Zdravkoviću,čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kaojednog velikog boema – po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara uprijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenejvicma, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život,dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života.Ovo je priča o duši.

SALA 2

OD 21. DO 27. OKTOBRA

u 20:30h cena ulaznice: 400,00DINA/ Dune Dužna trajanja:155min.Žanr:akcija, drama, naučna fantastika, 3DGl. uloge: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Jason Momoa, Josh Brolin, Stellan Skarsgård Režija: Denis Villeneuve Adaptacija naučno-fantastičnog klasika Franka Herberta. Priča prati Pola Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora da otputuje nanajopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda.Kada se nađe usred sukoba oko ekskluzivne distribucije najcenjenijim resursom koji postoji,najvrednijem elementu galaksije koji se nalazi samo na Arakisu i koji može otključati najvećipotencijal čovečanstva, u kom će preživeti samo oni koji mogu da pobede svoj strah

 

OD 21. DO 27. OKTOBRA u 18:15h cena ulaznice: 350,00 NEPOPRAVLjIVI RON/ Ron’s Gone Wrong Dužna trajanja: 106min.Žanr:animirani, porodični, 3DRežija: Alessandro Carloni Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu kojimože da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
-3.7 ° C
-3.7 °
-3.7 °
91 %
2.3kmh
17 %
Čet
5 °
Pet
2 °
Sub
1 °
Ned
-0 °
Pon
-1 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime