- REKLAMA -
14 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Besplatan pregled interniste sa ultrazvukom u hotelu Omorika

Besplatan pregled interniste sa ultrazvukom u hotelu Omorika

- REKLAMA -

Besplatni pregledi interniste sa ultrazvukom štitaste žlezde će biti organizovani svakog ponedeljka u toku letnje sezone za goste hotela Omorika na Tari

U toku letnje sezone za goste hotela Omorika su organizovani besplatni pregledi  interniste sa ultrazvukom štitaste žlezde svakog ponedeljka u vremenu od 16 do 19 časova u ambulanti hotela “Omorika”. Internistički pregled obavlja lekar specijalista interne medicine.
 
Šta je ultrazvučni pregled štitaste žlezde?
Ultrazvuk štitaste žlezde je pouzdana i bezbolna dijagnostička metoda, i izvodi se posebnom ultrazvučnom sondom, koja se prislanja na vrat pacijenta. Ultrazvukom se dijagnostikuju sve promene u veličini, strukturi i prokrvljenosti štitne žlezde.
Kako izgleda procedura pregleda?
Pregled se izvodi tako što pacijent leži na leđima, dok lekar sondom (na koju je prethodno naneto malo gela) prelazi preko kože vrata. Pacijent ne oseća nikakav bol i neprijatnost tokom pregleda. Pregled traje između 10 i 20 minuta nakon čega pacijent dobija objašnjenje.
 
Ultrazvučne metode su bezbolne i bez štetnih dejstava na ispitanika, zbog čega se mogu ponavljati neograničeni broj puta.
- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
14 ° C
14 °
14 °
58 %
0.5kmh
0 %
Pon
14 °
Uto
26 °
Sre
21 °
Čet
18 °
Pet
18 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime