- REKLAMA -
8 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Kamp Zlatibor počinje sa radom

Kamp Zlatibor počinje sa radom

- REKLAMA -

Holanđani najčešći gosti

Foto iz arhive: Turistička organizacija Zlatibor

Kamp Zlatibor danas počinje sa radom, posle zimske pauze.

Veći broj individualnih poseta se očekuje za 1. maj, dok će organizovane grupe, najavljene u toku prethodne godine, u kampu biti od polovine maja. Najveći broj organizovanih grupa u kamp Zlatibor stiže iz Holandije.

Kamp na Zlatiboru, smešten pored magistralnog puta Beograd – Crnogorsko primorje, 500 metara od centra turističkog naselja Zlatibor, ugostiće i turiste Nemačke, Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije.

–         Za grupe kampera se organizuju izleti u Sirogojno i Mokru Goru kako bi se, pored idealnih uslova u kampu, gosti upoznali i sa lepotama Zlatibora i okoline, navode iz Turističke organizacije Zlatibor i očekuju da će, prema najavama, predstojeća kamping sezona biti bolja od prethodnih.

PodsetimoTuristička organizacija Zlatibor je novembra prošle godine saopštila da je u kampu na Zlatiboru od aprila do kraja oktobra zabeleženo skoro 50 odsto više individualnih posetilaca u odnosu na godinu dana ranije. Najviše je bilo gostiju iz Holandije i Slovenije.

Kamp se od 2014. godine nalazi u blizini hotela Zelenkada, nedaleko od turističkog centra i zadovoljava standarde za tri zvezdice. Prostire se na 1,5 hektara. Ima 50 kamp jedinica i više lokacija za šatore. Gostima su na raspolaganju i 22 ležaja u deset soba. Svi sadržaji su prilagođeni osobama sa posebnim potrebama.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
8 ° C
8 °
8 °
90 %
0.8kmh
0 %
Uto
19 °
Sre
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °
Sub
10 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

26 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime