- REKLAMA -
8.5 C
Užice
Početna Srbija i region Društvo Sednica SO Čajetina:Skuplji parking na Zlatiboru

Sednica SO Čajetina:Skuplji parking na Zlatiboru

- REKLAMA -

Na 32. sednici Skupštine opštine Čajetina koja će se održati u četvrtak, 4. maja odbornici će između ostalog razmatrati predlog Odluke o izradi izmena i dopuna plana detaljne regulacije za izgradnju gondole na Zlatiboru.

Takođe oni će raspravljati o predlogu Odluke o donošenju plana detaljne regulacije Punkt za održavanje državnih puteva I i II reda u KO Šljivovica, potez Sainovina i kružne raskrsnice na dp IB reda broj 28 na km 124+222 u Ko Branešci, kao i o Predlogu rešenja o davanju saglasnosti na program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Čajetina za 2023 .godinu Zlatiborskog Eko-Agrara doo Čajetina.

Na dnevnom redu biće i predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog preduzeća Zoohigijena Čajetina za 2023. godinu i predlog rešenja o imenovanju direktora Javnog preduzeća ZOOHIGIJENA Čajetina, predlog Programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Čajetina za 2023. godinu, predlog rešenja o davanju saglasnosti na prvu izmenu programa poslovanja za 2023. godinu JKP Vodovod Zlatibor iz Čajetine, predlog odluke o izmenama odluke o javnim parkiralištima i drugo.

 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
8.5 ° C
8.5 °
8.5 °
90 %
1.4kmh
0 %
Uto
19 °
Sre
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °
Sub
10 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime