- REKLAMA -
12.5 C
Užice
Početna EKO SSP: Gradska vlast nije u stanju da reši problem pucanja cevi u...

SSP: Gradska vlast nije u stanju da reši problem pucanja cevi u Beogradskoj ulici

- REKLAMA -

Više od 15 puta u samo jednoj godini više od 1500 građana Užica je ostajalo bez vode, naveli su iz Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Užice dodavši da gradska vlast nije sposobna niti u stanju da reši problem pucanja cevi u Beogradskoj ulici.

– Javna je tajna da nadležna lokalna preduzeća pod gradskom upravom već godinama za radove angažuju podizvođače privatnih firmi pojedinaca bliskih SNS-u. Te firme nemaju stučni kadar, adekvatan nadzor, dovoljan broj radnika, potrebnu mehanizaciju…Zato nigde nema zakonom obavezujućih građevinskih tabli, a radovi kasne godinama. Rezultate njihovog rada srećemo na svakom koraku, a plaćaju ih građani iz svog dzepa. Zato Užičani sa razlogom strahuju kako će oni koji ne mogi i ne znaju ni cev da zamene da krenu u najavljene kapitalne projekte kao što su obilaznica oko grada ili tunel kroz Kadinjaču, navedeno je u saopštenju kojeg potpisuje Katarina Mićunović, predsednica Izvršnog odbora GrO Stranke slobode i pravde Užice.

Zdrava Srbija: U budžetu grada za 2023. opedeliti sredstva za rekonstrukciju vodovodne mreže

Podsetimo, direktor užičkog JKP Vodovod Duško Ljujić je ranije ove godine rekao za Radio Lunu da je, umesto havarijski intervencija, potrebno starteško rešavanje problema i kompletna rekonstrukcija cevovoda, ali da je neophodno obezbediti veliku količinu novca.

Ljujić: Umesto gašenja požara i havarijskih intervencija, potrebno strateško rešavanje problema(AUDIO)

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
12.5 ° C
12.5 °
12.5 °
72 %
1.7kmh
1 %
Uto
19 °
Sre
20 °
Čet
19 °
Pet
12 °
Sub
10 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime