- REKLAMA -
8.5 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Sastanak radi redovnog elektrosnabdevanja u okrugu tokom zime

Sastanak radi redovnog elektrosnabdevanja u okrugu tokom zime

- REKLAMA -

Redovno elektrosnabdevanje na teritoriji Zlatiborskog upravnog okruga i uključivanje dobrovoljnih vatrogasnih društava, lovačkih udruženja i drugih struktura kao ispomoć i podrška redovnim službama u preventivnim i operativnim aktivnostima, radi obezbeđivanja pouzdanog i neprekidnog snabdevanja električnom energijom u zimskom periodu na teritoriji Zlatiborskog okruga, bila je  glavna tema sastanka održanog u Svečanoj sali Gradske kuće u Užicu.

Sastankom je predsedavao državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Bojan Jocić, a u delegaciji MUP-a bio je i pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić sa saradnicima.

–  Na inicijativu komandanta Republičkog štaba za vanredne situacije i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, od početka godine, organizovali smo sastanke u 55 lokalnih samouprava koji su imali za cilj sagledavanje situacije i uključenost svih subjekata sistema zaštite i spasavanja, kako bi spremno dočekali eventualne prirodne nepogode, rekao je Jocić, a preneo Tanjug. 

Foto izvor Grad Užice

Pored predstavnika jedinica lokalne samouprave iz Zlatiborskog upravnog okruga, sastanku su prisustvovali i predstavnici Vatrogasnog saveza Srbije i udruženja lovaca.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
8.5 ° C
8.5 °
8.5 °
90 %
1.4kmh
0 %
Uto
19 °
Sre
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °
Sub
10 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime