- REKLAMA -
17.1 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Donacija Zdravstvenom centru Užice

Donacija Zdravstvenom centru Užice

- REKLAMA -

Poslovni klub zapadne Srbije obezbedio je raspršivače i dezinficijense za potrebe Zdravstvenog centra Užice, ustanove koja opslužuje jedan od najvećih regiona u Srbiji.

Svaka podrška u ovakvim situacijama je veoma značajna, poručili su članovi Poslovnog kluba zapadne Srbije i veruju da će svi privredni subjekti koji su u mogućnosti pokazati odgovornost i pomoći da se kriza nastala širenjem koronavirusa što pre stavi pod kontrolu.

Poslovni klub zapadne Srbije poziva privredne subjekte i građane da se pridržavaju propisanih mera, jer je to jedini način da zaštite sebe i druge.

Budimo solidarni i odgovorni kako bismo na adekvatan način odgovorili najvećem izazovu sa kojim se svet u poslednjim decenijama suočava, ističu u Poslovnom klubu zapadne Srbije koji čini nekoliko kompanija iz užičkog kraja u kojima radi oko 1.100 radnika i koje ostvaruju godišnji promet od oko 65 miliona evra.

Klub je osnovan radi podrške članovima u povećanju konkurentnosti i profitabilnosti poslovanja, ali i da pomogne javnom sektoru, opštinskoj i državnoj upravi, da stvore poslovno okruženje pogodno za otvaranje novih i rast i razvoj postojećih biznisa.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
17.1 ° C
17.1 °
17.1 °
55 %
5.3kmh
1 %
Uto
19 °
Sre
20 °
Čet
19 °
Pet
12 °
Sub
10 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime