- REKLAMA -
17.3 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Prvi ski-dan na Torniku

Prvi ski-dan na Torniku

- REKLAMA -

U Ski centru Tornik, na radost ljubitelja zimskih sportova, počela je sezona skijanja. Mnogobrojni skijaši, kako meštani tako i iz okolnih mesta i turisti,, iskoristili su hladan ali sunčan dan da uživaju u pripremljenoj stazi.

Iako bez zvaničnog otvaranja i promotivnih cena, ljubitelji skijanja su ovaj dan maksimalno iskoristili da uživaju u spustu. Trenutno ima 30 centimetara utabanog snega. Zbog visokih temeratura nije bilo moguće otvoriti više od jedne staze, kažu nadležni, pa je pripremljena Plava staza dužine tri kilometra. U sledećih sedam dana očekuje se otvaranje staza Tornik, Čigota i Ribnički put. U planu je, u zavisnosti od vremenskih uslova, otvaranje i drugih staza.

I dalje postoji mogućnost da skijaši koji nemaju svoju opremu, mogu da je iznajmiti u ski centru po cenama od 1500 dinara za decu, a za odrasle od 1 800 do 2 500 dinara, dok je iznajmljivanje sanki 500 dinara po satu.

U ski centru Tornik, koji je otvoren od 9 do 16 časova, dežuraju lekarske ekipe, kao i pripadnici Gorske službe spašavanja.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
70 %
3.7kmh
70 %
Ned
19 °
Pon
22 °
Uto
23 °
Sre
21 °
Čet
13 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime